Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

Είναι πολλά τα λεφτά πατριώτη που πρέπει να πέσουν για να γίνει η Ε-65 , και το ταμείο είνα μείον . . . . Ε ! ! ! έρχονται και εθνικές εκλογές , κάτι πρέπει να μήνει παραπίσω .
Στο ίδιο έργο θεατές
Σε αναμονή βρίσκονται οι Δυτικοθεσσαλοί για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65) που θα άρει την οδική απομόνωση των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας.
Το συγκεκριμένο έργο αποτέλεσε πολλές φορές πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Μέχρι το 2004 η Ν.Δ. από την αντιπολίτευση καταλόγιζε ευθύνες στις τότε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ για την μη προώθηση και υλοποίηση του έργου. Πέντε χρόνια μετά ήρθε η σειρά του ΠΑΣΟΚ να επικρίνει την σημερινή κυβέρνηση για την καθυστέρηση κατασκευής της Ε-65 για την οποία, όπως είπε στην πρόσφατη επίσκεψή του στα Τρίκαλα ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γ. Μαγκριώτης, δεν έχει γίνει καμία απαλλοτρίωση.
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι τα χρόνια περνούν και δρόμο δεν βλέπουμε.
Καλός είναι και ο Δομοκός ! ! ! . Απολαμβάνουμε και την φύση , ανάβουμε και κανένα κεράκι στην Αγία Αικατερίνη , (βοήθεια μας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: