Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Έστω και τώρα Παύλο . . . .

Παραιτήθηκε ο Καπροϊτης Βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ ,  Παύλος Στασινός . . .



Παραιτήθηκε ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Παύλος Στασινός, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να ψηφίσει τα μέτρα.
Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς όλα δείχνουν ότι τελικά έχει υποβάλλει την παραίτησή του σύμφωνα με τις πρώτες αναρτήσεις των ηλεκτρονικών τύπου.
Η εξέλιξη αυτή φορτίζει ακόμη περισσότερο τα πράγματα εν όψει της συνεδρίασης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η παραίτηση Στασινού θα πυροδοτήσει ντόμινο παραιτήσεων.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο βουλευτής απέστειλε σχετική επιστολή παραίτησης προς τον πρόεδρο της Βουλής.
Σύμφωνα με δηλώσεις του παραχωρεί στο ΠαΣοΚ την κοινοβουλευτική του έδρα καθώς ο ίδιος δεν ήταν διατεθειμένος να ψηφίσει την Κυριακή, στη Βουλή, το νέο μνημόνιο της χώρας με την τρόϊκα.
Ο κ. Στασινός, βουλευτής Άρτας παραιτήθηκε από βουλευτής πράγμα που σημαίνει ότι η έδρα παραμένει στο ΠΑΣΟΚ. 
Σε συζήτηση του με δημοσιογράφους αμέσως μετά την παραίτηση του, υποστήριξε ότι η παραίτηση του ήταν μονόδρομος, καθώς "οι ιδεοληπτικές εμμονές της τρόικας σε σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που βαθαίνουν την ύφεση και φτωχαίνουν τον λαό προβληματίζουν και ανησυχούν".
"Το όχι θα με σκότωνε" κατέληξε ο βουλευτής για να εξηγήσει γιατί επέλεξε τον δρόμο της παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα και όχι την ανεξαρτητοποίηση.

Πάντως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμένεται το κείμενο της παραίτησής του, ενώ αν αυτή ολοκληρωθεί, την θέση του καταλαμβάνει ο δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης, που στις εκλογές του 2009 ήτα ο πρώτος επιλαχών, ενώ αν αυτός δεν αποδεχτεί την θέση του θα καταλάβει ο τέταρτος σε αριθμό σταυρών προτίμησης υποψήφιος Χρήστος Γκόκας.
Όπως είναι γνωστό ο κ. Στασινός εκλέχτηκε με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2007, δεύτερος σε ψήφους. Μέλος του ΠΑΣΟΚ και συνδικαλιστής με την ΠΑΣΠ στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αιρετό μέλος των Δ.Σ του Νοσοκομείου Αρτας(2 φορές με την ΠΑΣΚΕ Γιατρών) .
Μέλος Συλλόγων και φορέων και Φορέων για κοινωνικές διεκδικήσεις στο Νομό ΑΡΤΑΣ .
Η Μεγαλύτερη κοινωνική δράση του είναι στο Νοσοκομείο Αρτας όπου υπηρετεί ως ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ από το 1990 .
Από ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: