Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Γιατί Λιάκο μου σου φέρνονται έτσι οι καμπίσιοι ; ; ; ; ; ; ; ; . . . . . . . .

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ "ΟΜΑΔΑΣ ΛΑΠΠΑ" .

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ "ΟΜΑΔΑΣ ΛΑΠΠΑ"

Σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να βρεθεί… κοινός βηματισμός, συνεδρίασε χθες βράδυ, χωρίς άλλα… παρατράγουδα!...
Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του δημάρχου Χρήστου Λάππα ο οποίος εξέφρασε στους δημοτικούς του συμβούλους τη πικρία του για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο δεκαήμερο και με αφορμή τον ορισμό αντιδημάρχων και εκλογή προεδρείου του Δ.Σ.. Εξέφρασε πάντως και την οργή του για τον Βασίλη Τσιάνα και τη δημοσιοποίηση της επιστολής του, η οποία τον έφερε τελικά εκτός ομάδας. Τόνισε πως θα μπορούσε να μπει στη λογική να μοιράζει θέσεις σε όλους και τους 27 συμβούλους όπως έκαναν προκάτοχοί του, δίχως αυτό να είναι αποτελεσματικό για τον Δήμο. Ζήτησε δε να εκφραστεί κάποιος ανοιχτά… τώρα, προκειμένου να ξέρει που βαδίζει.
Υπήρξε ανοιχτή συζήτηση, η πρώην αντιδήμαρχος Βάσω Κάκλα ζήτησε «ωριμότητα και σοβαρότητα απ’ όλους, να ‘μαστε μετρημένοι στα λόγια μας για να ολοκληρώσουμε ένα σημαντικό έργο που έχουμε ξεκινήσει».
Ο Ηλίας Καραγιώργος ο οποίος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα απέφυγε να ρίξει λάδι στη φωτιά, ενώ εκφράστηκαν κάποιες ενστάσεις για «μη ομαδική δράση» και επιλογές συγκεκριμένων μόνο προσώπων σε θέσεις κλειδιά.
Η συνάντηση λειτούργησε θετικά τελικά, αφού το κλίμα αποφορτίστηκε. Τουλάχιστον προς… το παρόν.
ΑΞΙΖΕΙ: Η «ομάδα Λάππα» πάντως μετρά ήδη δυο απώλειες από την έναρξη της θητείας της. Έφη Ζαρίφη που ανεξαρτητοποιήθηκε… νωρίς και εσχάτως Βασίλης Τσιάνας .
Trikalavoice .

Δεν υπάρχουν σχόλια: