Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Η Ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεραϊδιωτών Τρικάλων , είναι πάλι . . . . . εδώ .

Ανακατασκευή της ιστοσελίδας του Συλλόγου .

 


Ο διαχειριστής Χ.Μ.

Αγαπητοί χωριανοί και φίλοι του Συλλόγου .
Σίγουρα αναρωτηθήκατε τι συνέβη και "χάθηκε" η ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεραϊδιωτών Τρικάλων, εδώ και κάμποσο καιρό, από το διαδίκτυο . 
Ο λόγος της απουσίας αυτής είναι η ηλεκτρονική επίθεση που δέχθηκε η ιστοσελίδα μας και δεν ήταν εφικτό να λειτουργήσει . 
Όπως μας πληροφόρησε η Εταιρία φιλοξενίας της ιστοσελίδας μας, αλλά και άλλες εταιρείες σχετικές με το αντικείμενο του διαδικτύου , για να επαναλειτουργήσει η ιστοσελίδα και να είναι ασφαλής στο μέλλον , πρέπει να στηθεί εξαρχής και να βασίζεται σε ποιο εξελιγμένο τεχνολογικά λογισμικό .
Θεωρούμε ότι στην εποχή της τεχνολογίας και της πληροφορικής , η ιστοσελίδα  ενός Συλλόγου είναι λίαν απαραίτητη , καθόσον μπορεί να προσφέρει πολλές υπηρεσίες και να δώσει σημαντικά πλεονεκτήματα σ' αυτόν , αναφορικά με την προαγωγή και διάδοση του πολιτιστικού του λόγου και έργου . 
Έτσι αποφασίσαμε την επαναδημιουργία της ιστοσελίδας σε νέα βάση  και με νέο λογισμικό, διαδικασία που απαίτησε κάμποσο χρόνο για να ολοκληρωθεί .
Από σήμερα λοιπόν "ανεβαίνει"  στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα του Συλλόγου και του χωριού μας , σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή , με την προσδοκία  να γίνει πιο ζωντανή , πιο άμεση, πιο ενημερωτική, πιο ουσιαστική, πιο δημοκρατική, με σκοπό να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για την προβολή του έργου του και έναν κόμβο άμεσης ενημέρωσης και αμφίδρομης επικοινωνίας των μελών και των φίλων του χωριού μας και του συλλόγου .
Η προσπάθεια αυτή βεβαία , θέλει και τη δική σας βοήθεια . 
Μπορείτε να γράφετε και να στέλνετε άρθρα, βίντεο , παλιές φωτογραφίες αλλά και φωτογραφικό υλικό από διάφορες εκδηλώσεις είτε από το χωριό είτε από τα μέρη που ζει και κινείται νεραϊδιώτικο στοιχείο , ή ακόμα και τοπία από το χωριό στις κατά καιρούς επισκέψεις σας σ' αυτό ,  ή ότι άλλο χρήσιμο ,  για ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Συλλόγου . 
Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε φωτογραφίες και κείμενα σε μία από τις ηλεκτρονικές διεύθυνσεις του Συλλόγου e.neraida@gmail.com ή xmant@otenet,gr ή info@neraidatzoymerkon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: