Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ήρθε η στιγμή της " μπλε κουρτίνας " . . . . ή μήπως της " μαύρης ψήφου " . . . .

Παραβάν εκλογές

Δεν υπάρχει πιο δικαιωμένη ρήση από την «όπως έστρωσες θα κοιμηθείς»  και η . . . . . δικαίωσή της , θα έρθει αναμφισβήτητα για ακόμη μια φορά το βράδυ της . . . . . . 25ης Ιανουαρίου .
Θα έρθει και για τους υποψήφιους βουλευτές αλλά και για τους πολίτες-ψηφοφόρους . . . .
Οι τελευταίοι – δυστυχώς - με το . . . . χέρι τους , θα αποφασίσουν για την τύχη του τόπου και αν αυτοί μπορεί να είναι ιδανικοί αυτόχειρες , θα πάρουν όμως στον λαιμό τους ως σύγχρονος Ηρώδης και τα . . . . βρέφη, αυτά που δεν μπορούν να ψηφίσουν και να μας πουν μέσα από την κάλπη τι ακριβώς νιώθουν με τις σκηνές που βιώνουν στο σπίτι τους, στο σχολείο τους και στο γενικότερο κοινωνικό τους περίγυρο . . . .
Αποδείχτηκε και το είδαμε με . . . . άγριο τρόπο, πόσο σημαντική είναι η στιγμή που μόνος – παλιά σου είχαν και . . . . παρέα - βρίσκεσαι πίσω από την μπλε κουρτίνα . . . . .
Αυτή η στιγμή που σε κάνει να είσαι ή όχι  στην συνέχεια . . . . . κοψοχέρης .
Για αυτή την στιγμή , θα σου την « πέσουν » πολλοί « Σωτήρες » , αλλά τουλάχιστον σε μικρές πολιτείες όπως αυτή του Νομού Τρικάλων , όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και αν δεν γνωριζόμαστε , πλέον στην εποχή του . . .  . Διαδικτύου , δύσκολα μπορεί να μπει κάτω από το χαλί κάτι που αφορά τους « Σωτήρες » . . . .
« Σωτήρες » διαφόρων ειδών . 

« Σωτήρες » που δηλώνουν ότι μας έσωσαν ή μας σώνουν και « Σωτήρες » που θέλουν να μας σώσουν , « Σωτήρες » που θέλουν να σώσουν μόνο τον εαυτό τους και τις επόμενες γενεές από το σόϊ τους . . . . .
Όσο η δική μας στιγμή πίσω από την μπλε κουρτίνα δεν αντιμετωπίζεται με υπευθυνότητα , θα συνεχίσουμε να . . . . γκρινιάζουμε με την αποχώρηση από το « Ταμείο » καθώς σε αυτό το « Ταμείο » μόνο πληρώνουμε και σχεδόν ποτέ δεν εισπράττουμε και θα δικαιώνεται και το . . . . γκράφιτι σε τοίχο πολυκατοικίας της πόλης των Τρικάλων « αν οι εκλογές ήταν να αλλάξουν την ζωή μας προς το καλύτερο , θα ήταν απαγορευμένες » . . . .
Σήμερα και αύριο , θα είναι το τελευταίο σχετικά χαλαρό Σαββατοκύριακο για τους « Σωτήρες » μας που από . . . . Δευτέρα θα πατήσουν γκάζι για να μας σώσουν…
Απομένει σε μας να κοιταχτούμε στο καθρέφτη μας και να αναρωτηθούμε αν θέλουμε να αυτοκτονήσουμε και να σκοτώσουμε ταυτόχρονα και αγαπημένα μας πρόσωπα .
Η στιγμή της μπλε κουρτίνας ήρθε . . . . 

Trikalanews .

Δεν υπάρχουν σχόλια: