Ζαμπέλα από τα Τζουμέρκα .
Ένα σταφύλι ιδιαίτερα ανθεκτικό, με σκληρή φλούδα αλλά με νοστιμότατο περιεχόμενο. Το συναντούμε στην ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων και κατά κοινή ομολογία δίνει πολύ εύγευστο τσίπουρο.
Η συγκομιδή του γίνεται στο τέλος Σεπτεμβρίου ή στις αρχές του Οκτώβρη .
http://photoioannina.blogspot.com.
Η συγκομιδή του γίνεται στο τέλος Σεπτεμβρίου ή στις αρχές του Οκτώβρη .
http://photoioannina.blogspot.com.
2 σχόλια:
Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη στη σελίδα μου και την αναδημοσίευση της ανάρτησής μου. Καλή συνέχεια στη αξιόλογη δουλειά σας!
Να είστε καλά και καλή συνέχεια και σε σας . Επισκέπτομε συχνά την ιστοσελίδα σας γιατί όταν είσαι από ορεινό χωριό , και κυρίως από τα βουνά της Πίνδου , βλέπω εικόνες που μου λείπουνε .
Δημοσίευση σχολίου