Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Λέτε να δούμε και εμείς άσπρη μέρα ;

Περιοδεία στην Εθνική Οδό Τρικάλων-Άρτας πραγματοποίησε χθες η Περιφερειάρχης Θεσσαλίας συνοδευόμενη από το Νομάρχη ΤρικάλωνΔεσμεύτηκε να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να ενταχθούν τα έργα στο ΕΣΠΑ .
Την Εθνική Οδό Τρικάλων – Άρτας επισκέφτηκε χθες το πρωί η περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Π. Γερακούδη συνοδευόμενη από τον νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλ. Βλαχογιάννη και από υπηρεσιακούς παράγοντες τόσο της Περιφέρειας όσο και της Νομαρχίας.Η Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί δια ζώσης και να δει πως έχει η κατάσταση στο συγκεκριμένο οδικό άξονα, ενώ κατέστη σαφής η ανάγκη χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση του.Πρώτος σταθμός της περιοδείας τους ήταν η γέφυρα Αλεξίου - Αρματωλικό, έργο σημαντικό αφού όπως τονίζει ο Νομάρχης πρέπει να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Σύμφωνα με τους Υπηρεσιακούς παράγοντες τόσο της Περιφέρειας όσο και της Νομαρχίας το έργο είναι αρκετά ώριμο και σπουδαίο και έχει ήδη συνταχθεί η προμελέτη.Δεύτερος σταθμός της επίσκεψης της κ. Γερακούδη ήταν στην παλιά γέφυρα του Πορταϊκού ποταμού που οδηγεί στον Άγιο Βησσαρίωνα, καθώς η γέφυρα που βρίσκεται στο σημείο τώρα είναι παλιά και έχει μόνο μια κατεύθυνση κυκλοφορίας, πράγμα επικίνδυνο γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος κατάρρευσης εξαιτίας του μεγάλου όγκου οχημάτων που διέρχεται καθημερινά.Στην συνέχεια γευμάτισαν στην Ελάτη όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα δυο σημεία που επισκέφτηκαν και το πως θα βρεθεί τρόπος να ολοκληρωθούν, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα ανέφερε χθες στα “Τρ. Νέα” ο κ. Βλαχογιάννης. Ο ίδιος σημείωσε πως η κ Γερακούδη επισκέφτηκε για πρώτη φορά την περιοχή και δήλωσε κατενθουσιασμένη από την ομορφιά του τοπίου, και παράλληλα “δεσμεύτηκε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου τα σημαντικά αυτά έργα για την περιοχή να αρχίσουν να υλοποιούνται”.

Λέτε να γίνουμε και εμείς πολίτες αυτής της χώρας και να μας υπολογίζουν ή κάνουνε κανένα εργάκι για να ξεμπλοκάρουν το έργο του Αχελώου ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: