Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Προσοχή στην Περιφερειακή Οδό Πύλης .

Έτοιμη για χρήση η νέα γέφυρα στον Πορταϊκό ποταμό στην Πύλη και διακοπή κυκλοφορίας στην παλιά γέφυρα .

Αλλάζουν τα κυκλοφοριακά δεδομένα στην Πύλη Τρικάλων

Από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας από την ερχόμενη Τρίτη  έως την Κυριακή 31 Αυγούστου στην Περιφερειακή Οδό Πύλης και συγκεκριμένα στο τμήμα της από παλαιά γέφυρα Αγίου Βησσαρίωνα , μέχρι την συμβολή της με την οδό Αγίου Αθανασίου , προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργασίες για την κατασκευή πρόσβασης σύνδεσης της νέας γέφυρας του Πορταϊκού Ποταμού με την παραποτάμια Περιφερειακή Οδό Πύλης .
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με έγκαιρη εκτροπή από παρακαμπτήριες οδούς, ως εξής :
•  Α) Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Τρίκαλα προς ορεινό όγκο  ( Ελάτη – Περτούλι κ.λ.π.) :
- Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από την Εθνική Οδό Τρικάλων – Άρτας προς την Οδό Αγίου Αθανασίου και μέσω της Οδού Κανάρη θα εισέρχονται στην Περιφερειακή Οδό Πύλης (Παλαιά γέφυρα Αγίου Βησσαρίωνα και πάνω από το σημείο διακοπής της κυκλοφορίας) .
- Όλα τα υπόλοιπα οχήματα τα οποία θα κινούνται με κατεύθυνση προς ορεινό όγκο, θα ακολουθούν την Εθνική Οδό Τρικάλων – Άρτας  ( θα διέρχονται μέσα από την πόλη της Πύλης ) .
•  Β) Κατεύθυνση κυκλοφορίας από ορεινό όγκο (Ελάτη - Περτούλι κ.λ.π.) προς Τρίκαλα :
-  Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από την Εθνική Οδό Άρτας - Τρικάλων προς την Περιφερειακή Οδό Πύλης και εν συνεχεία στην Παλαιά γέφυρα Αγίου Βησσαρίωνα και πάνω από το σημείο διακοπής της κυκλοφορίας μέσω των οδών Κανάρη και Αγίου Αθανασίου θα εισέρχονται στην Εθνική Οδό Άρτας– Τρικάλων .
- Όλα τα υπόλοιπα οχήματα τα οποία θα κινούνται με κατεύθυνση από ορεινό όγκο προς Τρίκαλα θα ακολουθούν την Εθνική Οδό Άρτας – Τρικάλων ( θα διέρχονται μέσα από την πόλη της Πύλης) .

Δεν υπάρχουν σχόλια: