Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

"Θερμή" υποδοχή στη Μεσοχώρα .

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος και βουλευτή κ. Μανιάτη προγραμμάτισε επίσκεψη στο φράγμα Μεσοχώρας . 
Είχε προηγηθεί συνάντηση στην Πύλη με το Δήμαρχο Πύλης κ. Μαράβα . 
Τον κ. Μανιάτη συνόδευαν στη Μεσοχώρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Πύλης . 
Στη Μεσοχώρα οι κάτοικοι είχαν προετοιμάσει "υποδοχή" . 
Οι κάτοικοι για να αναγκάσουν το κλιμάκιο να σταματήσει ( λαμβάνοντας υπόψη παλαιότερες επισκέψεις) απέκλεισαν το δρόμο στο κέντρο του χωριού . 

   

Το κλιμάκιο του Δήμου "ενεπλάκη" σε συζήτηση με τους Μεσοχωρίτες και ο Δήμαρχος επανέλαβε παλαιότερες υποσχέσεις του για τη Μεσοχώρα . Ο Σύλλογος κατακλυζομένων εξέφρασε την αντίθεσή του στην καταστροφή της Μεσοχώρας και την τακτική του Δήμου Πύλης να μην ενημερώνει και να μην συνεργάζεται με τους κατοίκους και τους φορείς της Μεσοχώρας . Μάλιστα ο εκπρόσωπος της ΤΚ Μεσοχώρας κ. Αθ. Σακκάς διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κ. Μαράβα για την αδιαφορία του για τη Μεσοχώρα και τον αποκλεισμό του από κάθε συμμετοχή και ενημέρωση σχετικά με το φράγμα (επισκέψεις στην Αθήνα, δημοτικές συσκέψεις) . 
Ένταση δημιουργήθηκε από τη συμπεριφορά ορισμένων δημοτικών εκπροσώπων αλλά χάρη στην ψυχραιμία των Μεσοχωριτών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα . 
Τελικά το κλιμάκιο επισκέφτηκε το φράγμα με την παρουσία Μεσοχωριτών όπου υπήρξε σχετική συζήτηση με τον κ. Μανιάτη. Το κλιμάκιο συνέχισε μέχρι τη Γλύστρα και το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο .www.mesochoranet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: