Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση του Συνδυασμού «Ξεκίνημα Δημιουργίας» του Δήμου Πύλης .

 
Κώστας Κουφογάζος Γιώργος Περγαντής
Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον Δήμο Πύλης, καθώς δυο σημαντικές υποψηφιότητες των επικείμενων δημοτικών εκλογών, ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό του τόπου.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Γιώργος Περγαντής, επικεφαλής του Συνδυασμού «Πύλη Δημιουργίας» και ο νυν Δήμαρχος Πύλης Κώστας Κουφογάζος, επικεφαλής του Συνδυασμού «Ξεκίνημα Δημιουργίας», αποφάσισαν να συνεργαστούν, καθώς η αγάπη για τη γενέτειρα τους και η ανιδιοτελής επιθυμία προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο ξεπερνά κάθε προσωπική φιλοδοξία .
Το κοινό όραμα ενδυναμώνεται με την πλήρη ταύτιση των προγραμματικών τους δηλώσεων. Αμφότερος στόχος είναι να δοθεί μεγαλύτερη ώθηση κι ενίσχυση στον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης της περιοχής και να δημιουργηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε οι επόμενες γενεές να μεγαλουργήσουν σε έναν υγιή κι ολοένα αναπτυσσόμενο δήμο.
Δυο παιδικοί φίλοι, συναντιούνται ξανά μετά από πολλά χρόνια για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των καιρών, στον πολιτικό στίβο. Ο κ. Περγαντής δηλώνει ότι:
«Θεωρώ αναγκαίο και επιβεβλημένο εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον νυν Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Κουφογάζο. Ο δύσκολος ρόλος της αυτοδιοικητικής λειτουργίας επιβάλλει συσπείρωση των δυνάμεων μέσα από κοινές προγραμματικές – υπεύθυνες – σοβαρές σκέψεις .
Στην πεντάμηνη παρουσία μου στη διερεύνηση των αυτοδιοικητικών πραγμάτων του νέου Καλλικράτειου Δήμου, διαπίστωσα ότι τα στοιχεία της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας εκφράζονται στον απόλυτο βαθμό από τον Κώστα Κουφογάζο. Στέκομαι δίπλα του και συμπαρατάσσομαι προς όφελος των δημοτών και των συμφερόντων του τόπου μας. Καλώ τις φίλες και τους φίλους να συστρατευθούν στον κοινό αγώνα για την υπεράσπιση του Δήμου μας από ετερόκλητες περιστασιακές ομάδες συμφερόντων που προσπαθούν να εκφραστούν έξω από την καθαρή υπεύθυνη αυτοδιοικητική λειτουργία» .
Trikalanews .

Δεν υπάρχουν σχόλια: