Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Καλή αρχή . . . . . και πολύ δουλεια . Και μην ξεχνάς τα ορεινά . . . . .

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΑΡΑΒΑΣ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ .

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΑΡΑΒΑΣ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ
ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΑΡΑΒΑΣ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ

Παρουσία εκατοντάδων πολιτών στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Πύλης .
Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου της Πύλης , στην έδρα του Δήμου και ο νέος δήμαρχος, Κώστας Μαράβας , δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι έδωσαν Όρκο πίστης στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους .
«Με σύνθημα «Πρώτα ο Άνθρωπος» , πιστεύουμε σε μία Δημοτική Αρχή που θα βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και  θα αφουγκράζεται τις ανάγκες του» τόνισε στον χαιρετισμό του ο Κώστας Μαράβας θέτοντας και τις βασικές αρχές που θα ακολουθήσει : 
«Η Εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας . Οι αναβαθμισμένες και ποιοτικότερες υπηρεσίες Η οικονομική ανασυγκρότηση του Δήμου μας Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια βασίζομαι στη βοήθεια και συμπαράσταση των πολύτιμων  συνεργατών μου και στις εποικοδομητικές παρεμβάσεις της αντιπολίτευσης . . .   
Είμαι βέβαιος ότι ο δήμος ΠΥΛΗΣ θα είναι πρότυπο και παράδειγμα αποτελεσματικής λειτουργίας, διαφάνειας, αξιοκρατίας και ισόρροπης ανάπτυξης» .
Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  ο Κώστας Μαράβας άφησε αιχμές για την απερχόμενη δημοτική αρχή τονίζοντας χαρακτηριστικά : «Το διακηρύσσω λοιπόν σήμερα προς κάθε κατεύθυνση.  Η περίοδος της ανομίας τελείωσε καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους . Αυτό εξασφαλίζει το σχέδιο δράσης που θα καταθέσουμε και πολύ αυστηρά θα υπηρετήσουμε .  
Αυτό διασφαλίζουν οι σταθερές αρχές μας , που επιβάλλουν συγκεκριμένο στρατηγικό σχεδιασμό, αποτελεσματικότητα και απόλυτη διαφάνεια στο κάθε μας βήμα .  
Αυτό διασφαλίζει η σταθερή βούλησή μας να βρισκόμαστε μπροστά από τις εξελίξεις , υπερβαίνοντας κάθε αντίδραση» .
Trikalavoice.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: