Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Γιώργος Παναγιώτου και Ευθύμιος Πλεξίδας: «Δυστυχώς αποκαλύπτεται . . . . μετεκλογικά η Δημοτική Αρχή Πύλης .

χιονοδρομικό κέντρο περτουλίου
 
Δεν πέρασαν παρά ελάχιστοι μήνες από τότε που ο συνδυασμός «πρώτα ο άνθρωπος» του κ. Μαράβα κατέρχονταν στις εκλογές για την διεκδίκηση του Δήμου Πύλης με κεντρικό προεκλογικό σύνθημα την τουριστική ανάπτυξη του ευρύτερου ορεινού όγκου της Πύλης . Μάλιστα προς το σκοπό αυτό διοργανώθηκε και ειδική προεκλογική εκδήλωση στην Ελάτη .
Αφού ο νέος Δήμαρχος , με την ανάληψη των καθηκόντων του, φρόντισε αρχικώς να «υλοποιήσει» τις δεσμεύσεις του για ανάπτυξη του ορεινού όγκου , ορίζοντας τρεις αντιδημάρχους από την Δημοτική Ενότητα Γόμφων και αφήνοντας τις ορεινές δημοτικές Ενότητες Πινδέων, Νεράιδας και Μυροφύλλου χωρίς αντιδήμαρχο , τις τελευταίες μέρες η νέα δημοτική αρχή , προκειμένου να κάνει πράξη τις υποσχέσεις της για την ανάπτυξη του ορεινού όγκου διατείνεται και απειλεί ότι θα κλείσει και το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου , λόγω χρεών ! ! !
Δυστυχώς μετεκλογικά η νέα δημοτική αρχή , αφού προεκλογικά φρόντισε να γεμίσει με υποσχέσεις τους δημότες , αποκαλύπτεται πλήρως για το πως αντιλαμβάνεται την ανάπτυξη του ορεινού όγκου, η οποία καταφανώς είναι απολύτως συνυφασμένη με την λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου .
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για την αναδίπλωση αυτή η ύπαρξη χρεών , διότι και η προηγούμενη δημοτική αρχή παρέλαβε χρέη αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να λειτουργήσει, και μάλιστα επιτυχώς, το χιονοδρομικό κέντρο . 

Άλλωστε πρέπει να καταστεί σαφές , κάτι το οποίο σκοπίμως αποσιωπά η νέα δημοτική αρχή , ότι τα χρέη σήμερα είναι λιγότερα από όσα παρέλαβε η προηγούμενη δημοτική αρχή .
Καλούμε την νέα δημοτική αρχή του Δήμου Πύλης να επανεξετάσει την θέση της και να προβεί στις αναγκαίες και απαραίτητες ενέργειες για την λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Περτουλίου , διότι άλλως θα διαπράξει τεράστιο και εγκληματικό λάθος , οι συνέπειες του οποίου θα αποβούν καταστροφικές τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αιθήκων .

Γιώργος Παναγιώτου - Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης .
Ευθύμιος Πλεξίδας - πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Πύλης .

Trikalanews .

Δεν υπάρχουν σχόλια: