Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ε - 65 και φράγμα Μεσοχώρας . " Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα " . . . . .

Και τώρα τι θα κάνουμε στα Τρίκαλα χωρίς ( και ) το « παραμύθι » του Ε-65 ; 

 
Κατασκευή Ε65
 
Νομοτελειακά θα ερχόταν η ώρα που θα τελείωνε και το «παραμύθι» της κατασκευής του Ε-65 που θα έβγαζε τον Νομό Τρικάλων από την οδική απομόνωση . 
Η τουλάχιστον έτσι παρουσίαζαν τον Ε-65 οι έχοντες ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ συμφέροντα . . . .
Ένα «έργο» που από την αρχή που εξαγγέλθηκε για όποιον διέθετε στοιχειώδη λογική , έμπαινε το απλό ερώτημα .
«Πως κερδίζει ο Νομός Τρικάλων από έναν ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ αυτοκινητόδρομο ; » . . . .
Ποτέ δεν δόθηκε η απάντηση από τους αρμόδιους σε αυτό το απλό ερώτημα , γιατί είναι η απάντηση προφανής (και δεν τους συνέφερε να την λένε ) . 

Η απάντηση που δεν τους συνέφερε να πούνε είναι «μα θα κερδίσουν οι έχοντες χωράφια που θα απαλλοτριωθούν» . . . . .
Εξάλλου αυτό σύντομα έγινε ΠΡΟΦΑΝΕΣ , όταν ξεκίνησε στα Τρίκαλα «πόλεμος» προσωπικών συμφερόντων που ζητούσε .  . . . . ΕΠΑΝΑΧΑΡΑΞΗ της οδού λες και αυτό ήταν το ζητούμενο για την κοινωνία . 

Λες και ένοιαζε την κοινωνία αν μια οδός περνούσε 1-2 χλμ πιο μακριά από τα . . . . . κατσάβραχα.
Τα χρόνια περνούσαν οι ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ για . . . . εργοτάξια που θα «στηθούν» στην περιοχή «εξαργυρώθηκαν» σε . . . . . ψήφια και η ζωή τραβούσε τον δρόμο της . . . . .
Καμιά φορά λόγω . . . . ΕΚΛΟΓΩΝ , ερχόταν και κανένας υπουργός να (επανα)εξαγγείλει το έργο ώστε να «τσοντάρει» στον προεκλογικό αγώνα των τοπικών βουλευτών , με τους τελευταίους να δίνουν «μάχη» ποιος θα . . . . πρωτοφωταγραφηθεί με τον υπουργό είτε με . . . . . κράνος είτε χωρίς κράνος και όταν δεν υπήρχε υπουργός , πραγματοποίησαν . . . . περιοδείες μόνοι τους σε σημεία που . . . . απαλλοτριώνονταν (!) κρατώντας . . . . φτυάρια .
Τα φτυάρια που . . . . συνειρμικά φέρνανε στο μυαλό των Τρικαλινών (όσους τους ΄΄κόβει΄΄) το . . . . . θάψιμο του Νομού . . . . .
Οι ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ τελείωσαν όσοι ήταν να πάρουν το παραδάκι πουλώντας χωράφια το πήραν και από εδώ πάνε και οι άλλοι και το ΠΑΡΑΜΥΘΙ έλαβε τέλος . . . . . .

Φυσικά δεν θα μας αφήσουν έτσι . . . . .

Θα …σκοτωθούν ποιος θα πάρει πρώτος θέση στο ΦΡΑΓΜΑ ΜΕΣΟΧΩΡΑΣ που είναι το νέο ΠΑΡΑΜΥΘΙ , ξεκίνησε όπου οι Τρικαλινοί , σύμφωνα με τα . . . . .  « παπαγαλάκια » θα « τρώνε με χρυσά κουτάλια » όταν θα ολοκληρωθεί το έργο
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: