Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων για τις πρόσφατες ζημιές .

Ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων για τις πρόσφατες ζημιές
      ( Ο Βαγγέλης σε πρώτο πλάνο , και ο Μηχαλάκης τον ακούει με προσοχή ! ! ! ) Στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών που έχει προκαλέσει η θεομηνία των τελευταίων ημερών , προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων . 
Τα προβλήματα σε ολόκληρο το Νομό είναι αρκετά και σοβαρά τόσο στις πεδινές παραποτάμιες περιοχές με την υπερχείλιση των ποταμών, όσο και στον ορεινό όγκο λόγω κατολίσθησης βράχων , αλλά και τόνων λάσπης .
Μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων έχουν δώσει πρόσβαση σε ολόκληρο το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο , με τις προσπάθειες όμως καθαρισμού του οδοστρώματος και απομάκρυνσης βράχων και λάσπης να συνεχίζονται . 
Σοβαρά προβλήματα έχουν σημειωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Μεσοχώρας και συγκεκριμένα στο σημείο όπου υπάρχει το φράγμα λόγω της κατάπτωσης στο οδόστρωμα δένδρων και χωμάτων από το βουνό , αλλά και στην οδό που οδηγεί στη Πεύκη και το Βάκαρι , λόγω υπερχείλισης του ποταμού . 
Επίσης πολλά προβλήματα υπάρχουν στην περιοχή της Δέσης , αλλά και στη Γέφυρα Αλεξίου . 
Στα σημεία όπου έχουν καταγραφεί σοβαρές ζημιές περιόδευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης , ο οποίος σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό προσπαθεί να συντονίσει την προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών .

  • Ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων για τις πρόσφατες ζημιές

  • Ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων για τις πρόσφατες ζημιές

  • Ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων για τις πρόσφατες ζημιές

Trikalanews .

Δεν υπάρχουν σχόλια: