Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Δηλώσεις για το Κτηματολόγιο . . . . .

Συνωστισμός στα γραφεία για το κτηματολόγιο στο ν. Τρικάλων . Ακόμα να δώσουν παράταση . . . . . 

Το αδιαχώρητο γίνεται σήμερα και αυτό θα είναι το σκηνικό για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα στα γραφεία κτηματογράφισης  για την υποβολή δήλωσης της ακίνητης περιουσίας σε ολόκληρο το νομό.
Σύμφωνα με τον Κώστα Σαμπαρίνα περισσότερο από 2100 άτομα καταθέτουν κάθε μέρα τα δικαιολογητικά για την ακίνητη περιουσία τους, ενώ μέχρι και σήμερα έχει υποβληθεί μόλις το 40% των δηλώσεων παρότι η προθεσμία λήγει την ερχόμενη Δευτέρα 2 Μαρτίου.
Το μέγιστο που αναμένεται να κατατεθεί είναι το 80% των δηλώσεων, ενώ ακόμη και αν δοθεί παράταση, αυτό θα γίνει γνωστό την τελευταία μέρα και μάλλον θα είναι ολιγοήμερη.
Ο κίνδυνος να μην δηλωθεί ένα ακίνητο είναι τεράστιος, αφού με την οριστικοποίηση των τίτλων στο εθνικό κτηματολόγιο, ακόμη και συμβόλαια να υπάρχουν, αυτό περνάει στο Ελληνικό Δημόσιο.
«Όποιος είναι έξυπνος θα πρέπει να σπεύσει τώρα, αφού μετά την παρέλευση της προθεσμίας θα χρειαστεί να τρέχει σε δικηγόρους», θα πει στον Ενεργό Πολίτη ο κ. Σιαμπαρίνας και θα του στοιχίσει πολύ περισσότερο των 35 ευρώ ανά τίτλο.
Τα γραφεία :
∆ΗΜΟΣ : ΠΥΛΗΣ .
 ΠΡΟΚΑΠΟ∆ΙΣΤΡΙΑΚΟΙ ΟΤΑ: Αγίου Βησσαρίωνος, Αγίου Νικολάου, Αγίου Προκοπίου, Αθαµανίας, Αρµατολικού, Βαθυρρεύµατος, Βαλκάνου, Βροντερού, Γαρδικίου, Γόµφων, ∆έσης, ∆ροσερού, ∆ροσοχωρίου, Ελάτης, Ελευθεροχωρίου, Καλογήρων, Κορυφής, Κοτρωνίου, Λιβαδοχωρίου, Λυγαριάς, Μεσοχώρας, Μοσχοφύτου, Μουριάς, Μυροφύλλου, Νέας Πεύκης, Νεράιδας, Νεραιδοχωρίου (Χατζηπετρίου), Παλαιοκαρυάς, Παλαιοµονάστηρου, Παραµέρου,Παραποτάµου, Παχτουρίου, Περτουλίου, Πετροχωρίου, Πηγής, Πιαλείας, Πολυνερίου, Πύλης, Πύρρας, Ροποτού, Στουρναραίικων, Φήκης (Ψυχής), Φιλύρας. 
∆ΙΕΥΘΥΝΣH ΑΡΜΟ∆ΙOY ΓΡΑΦΕΙOY ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ: Β. Τσιτσάνη 141, Πρώην υποκατάστηµα Τράπεζας Πειραιώς (ισόγειο), Τρίκαλα. Τηλ: 24310 33301 – 24310 33302 – – Fax.:24310 33303 3) .
energospolitis .

Δεν υπάρχουν σχόλια: