Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Με το 1 . . . με το 2 . . . με το 3 . . . . . Που έλεγε και ο Κωνσταντάρας .

Ποιους θα βρούμε στα ψηφοδέλτια την Κυριακή 6 Μαίου .
9 μέρες έμειναν μέχρι τις εκλογές της 6ης Μαΐου που ομολογουμένως είναι οι πιο κρίσιμες βουλευτικές εκλογές στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας. Πριν όμως πάμε στις κάλπες
να ψηφίσουμε θα πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που διεκδικούν την ψήφο των
Παχτουριωτών που έχουν διατηρήσει τα εκλογικά τους δικαιώματα στο χωριό μας.

Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ θα συναντήσουμε, εκτός από τον εν ενεργεία βουλευτή Χρήστο Μαγκούφη, την Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη, τον Χρήστο Γατσέλη, την Χρύσα Ντίντη, τον Γιώργο Οικονόμου, των πρώην μπασκετμπολίστα Κωνσταντίνο Παταβούκα και τον Γρηγόρη Χαρισιάδη.
Με τη ΝΔ κατέρχονται οι Ηλίας Βλαχογιάννης (πρώην νομάρχης Τρικάλων), Ζέφη Νικολάου, Λήδα Παπαδημητρίου, Νικόλαος Σακκάς, Κώστας Σκρέκας (πρώην βουλευτής), Μιχάλης Ταμήλος (πρώην δήμαρχος Τρικκαίων), Κωνσταντίνος Τσουρβάκας.
7 υποψηφίους περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα τους Γιώργο Καΐκη, Αχιλλέα Κανταρτζή, Βασιλική Μπακάση, Άννυ Παπαγιαννοπούλου, Ειρήνη Πετράκη, Ευαγγελία Στεργίου, Πέτρο Τσίγκα.
Οι Αγγελική Βλαστάρη, Παναγιώτης Γαρουφαλιάς, Αγγελική Κουτηλέκου, Δημήτρης Μαγκάτος, Σεβαστή Παρχαρίδου, Κωνσταντίνος Πατέρας, Λέλα Τσιάπη-Γουγουλάκη θα είναι οι υποψήφιοι με το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη στο νομό Τρικάλων.
Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκουμε τους Βασίλη Γεροδημόπουλο, Παναγιώτα Δριτσέλη, Δημήτρη Καπέλα, Αγγελική Κομπόλια, Δημήτρη Παπαθανασίου, τον συμπατριώτη μας από τη Μεσοχώρα Γιώργο Χονδρό και τον Γιάννη Χριστόπουλο.
Το ψηφοδέλτιο των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" του Πάνου Καμμένου στα Τρίκαλα απαρτίζουν οι Φωτεινή Αθανασοπούλου, Ειρήνη-Ζωή Ακριβού Θανάσης Βλάχος, Μαρία Δρούλια, Θοδωρής Κοτρωνάς, Στέλιος Λάσκος.
Τους Ιωάννα Αδαμίδου, Θανάση Ζαχαρόπουλο, Γιώργο Κυρίτση, Βάγια Μπούγλα, Γιώργο Παπασίμο, Αποστόλη Ρόσσιο και Θοδωρή Σπάθη επέλεξε ο Φώτης Κουβέλης για το ψηφοδέλτιο της "Δημοκρατικής Αριστεράς" στα Τρίκαλα.
Δεν κατάφερε να καταθέσει πλήρες ψηφοδέλτιο στα Τρίκαλα η "Χρυσή Αυγή", που μάλλον θα είναι στην επόμενη Βουλή, και έτσι οι 4 υποψήφιοι είναι οι: Γιώργος Μισιάκας, Ελένη Μπάρου, Ιωάννα Τζουμανέκα, Γρηγόρης Χιώτης.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι επέλεξαν για το ψηφοδέλτιο των Τρικάλων τους Στέφανο Ζιώγα, Στέλιο Μερμήγκα, Βαγγέλη Ντούβλη, Μαρία Παναγιωτίδου και Χρήστο Παπαγεωργίου.
Η "Δημοκρατική Συμμαχία" της Ντόρας Μπακογιάννη θα ζητήσει την ψήφο των Τρικαλινών με υποψήφιους τους Νίκο Αποστόλου, Στέφανο Γετερίδη, Νάνσυ Δήμου-Χολέβα, Γιώργο Θωμόπουλο, Θανάση Καλυβά, Φανή Κελεμουρίδου και Κωνσταντίνο Κοτρώνη.
Πλήρες θα είναι το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τους Λάμπρο Αντάρα, Εύη Ευσταθοπούλου, Γιάννη Κόρδα, Γιώργο Παπαδάκη, Εύη Τάχου, Θανάση Τρύπα και Σύλβι Τσάλα.
Οι Μαρία Καντζούρα, Χρήστος Κόφφας, Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας, Σταυρούλα Μπέμπη και Αναστάσιος Παραστατίδης απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη "Ένωση Κεντρώων".
Με τον "Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας" των αποστράτων κατέρχονται στα Τρίκαλα ο Γιώργος Γιούβρης, η Φωτεινή Καραΐσκου, ο Στέργιος Μιχόπουλος, η Ηλιάνα Στέφου και ο Απόστολος Τσιαφίτσας.
Η εκλογική συνεργασία των ΚΚΕ Μ-Λ και Μ-Λ ΚΚΕ θα έχει υποψηφίους τους Γρηγόρη Μπαλάφα, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, Ευαγγελία Σαπουνά, Χρυσούλα Σταυρίδου.
Άλλοι υποψήφιοι στο νομό μας θα είναι οι:
  • Ελένη Ηλία με το "Δεν πληρώνω"
  • Δημήτρης Ζιαμπάρας με τη "Δημιουργία ξανά"
  • Γιάννης Ξηρός και Γιώργος Τσίτσουλας με τη Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία των Μάνου-Βαλλιανάτου
  • Αναστασία-Παναγιώτα Δεληκάρη με το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα
  • Σπύρος Καλογεράτος-Χελουανί με την "Κοινωνία"
  • Ηρακλής Ζαμπέτης και Βασιλική Λυρίτση-Μπακογιάννη με την "Κοινωνική Συμφωνία" της Λούκας Κατσέλη
  • Σωτήρης Βάσκος με την ΟΑΚΚΕ
  • Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με την ΟΚΔΕ
  • Στέργιος Θεοδωρόπουλος με το "Όχι" του Στέλιου Παπαθεμελή

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους στο νομό μας και οι 5 που θα εκλεγούν να κάνουν το καλύτερο και για τα Τρίκαλα, αλλά και για το ελληνικό έθνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: