Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Αυτά τα έργα να κοιτάξετε να τελειώσουν Κε Πλαβέ . ΟΧΙ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΟ ΚΑΠΡΟΒΟΥΝΙ .

5,9 εκ. ευρώ για τρία έργα του νομού .

Αποτελέσματα διαγωνισμών και τεύχη δημοπράτησης για έργα συνολικού προϋπολογισμού 11.762.916,03 ευρώ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας υπό την προεδρία του περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού.Τρία εξʼ αυτών αφορούν το νομό Τρικάλων με τις συνολικές παρεμβάσεις να φτάνουν τα 5,9 εκ. ευρώ.
Ειδικότερα εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης του έργου «κατασκευή γεφύρας Γκολφαριού επί του Αχελώου Πόταμου» προϋπολογισμού500.000 ευρώ (με το ΦΠΑ).
Πρόκειται για τη γέφυρα που είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού εδώ και χρόνια, αποκόπτοντας την κυκλοφορία των κατοίκων προς Αρτα.
Επίσης εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης για την «κατασκευή γεφύρας μετά προσβάσεων στον Πορταϊκό Ποταμό επί της επαρχιακής Οδού Πύλης Αγίου Βησσαρίωνα″, προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ (με το ΦΠΑ)» και η «βελτίωση και ασφ/ση οδού Χαλίκι – όρια Ν. Τρικάλων, Σύνδεση με Μέτσοβο» με υποέργο: «Βελτίωση και ασφαλτόστρωση οδού Ανθούσα - Μπάρος (όρια Νομού Τρικάλων - Σύνδεση με Καλλαρύτες) (Ολοκλήρωση)», συνολικού προϋπολογισμού 960.000 ευρώ (με το ΦΠΑ) .
e-enimerosi .

Δεν υπάρχουν σχόλια: