Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Επιτέλους Χιονάκια . . . .

Η φωτογραφία είναι από την camera που έχει τοποθετήσει Ο σύλλογος Θεοδωριανιτών Αρτας " ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ ", απέναντι από το χωριό τους και μας δείχνει καθημερινά εικόνες από την ορεινή μας πατρίδα .


Ο σύνδεσμος είναι ο παρακάτω : http://penteli.meteo.gr/stations/theodoriana/camera.htm
Επισκεφθείτε τον και δείτε " Ορεινές εικόνες  " .
ΑΚΟΜΑ .
Χωρίς απρόοπτα το «κύμα» χιονιά στα ορεινά των Τρικάλων .
Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των Μετεωρολόγων για επιδείνωση του καιρού από τα Δυτικά της χώρας , με «κύμα» χιονιά στα ορεινά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας .
Το «κύμα» του χιονιά που θα διαρκέσει έως αύριο , θα διακοπεί την Δευτέρα και θα επανέλθει την Τρίτη , μέχρι στιγμής , δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στον Νομό Τρικάλων .
«Έχουμε σε κίνηση 11 οχήματα το οδικό δίκτυο του Νομού είναι ανοιχτό αλλά για παν ενδεχόμενο οι επισκέπτες στα ορεινά του Νομού , θα πρέπει να έχουν στο πορτμπαγκάζ αντιολισθητικές αλυσίδες» , δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης .
Όσον αφορά την χιονόπτωση , ο κ. Μιχαλάκης κάνει λόγο για 25-30 εκατοστά χιονιού σε Αμάραντο και Χαλίκι , μικρή ποσότητα χιονιού σε Παναγία , Μαλακάσι , Στουρναραιϊκα , Μεσοχώρα και 15 εκατοστά από Βλάχα μέχρι γέφυρα «Αλεξίου» .
Μέχρι στιγμής η χιονόπτωση αυτή δεν είναι ικανή να …ικανοποιήσει τους επιχειρηματίες του ορεινού όγκου της Πύλης , καθώς δεν μπορεί να «τραβήξει» επισκέπτες για το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου που την φετινή σεζόν μέχρι τώρα δεν μπόρεσε να λειτουργήσει εξαιτίας της έλλειψης χιονιού .
 Trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: