Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΡΑΒΑΣ : " ΦΘΗΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ . . . "

 

ΜΑΡΑΒΑΣ: "ΦΘΗΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ..."
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης επισκέφτηκε τη ΔΕΥΑ Πύλης, είχε ενημέρωση για τα οικονομικά της μεγέθη και υπογράμμισε πως... «τώρα, στη κρίση, οφείλουμε να στηρίξουμε τους δημότες μας» .
Ο Κώστας Μαράβας είχε ενημέρωση από την οικονομικό προϊστάμενο της επιχείρησης, Κώστα Τσόλα, για τη πορεία της επιχείρησης, τις δυσκολίες αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν. Ο Κώστας Μαράβας μιλώντας στο trikalavoice.gr  στάθηκε στην ανάγκη «να υπάρξει εξορθολογισμός των τελών ύδρευσης και ο Δήμος να δείξει στη πράξη το ανθρώπινο πρόσωπό του, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο, στηρίζοντας τους συνδημότες μας» .
Υπενθυμίζεται ότι τη τελευταία τριετία από τη πλευρά της νυν Δημοτικής Αρχής του Κ. Κουφογάζου υπήρξαν υπέρογκες αυξήσεις στο νερό και μάλιστα υπήρξαν πολλές και έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων πολλών δημοτικών διαμερισμάτων. «Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα βάλουμε πρώτα τον άνθρωπο» λέει ο Κώστας Μαράβας «και με σωστή διαχείριση θα καταφέρουμε και η επιχείρηση να είναι βιώσιμη και οι συμπολίτες μας να μην επιβαρύνονται για αγαθά που υπάρχουν σε αφθονία στη περιοχή μας, όπως το... νερό» ! . . .
Trikalavoice .
Σημ.: Τώρα καλά τα λέει ο Κος Μαράβας .
Μετά ; ; ; ; ; ; ; ;
Δεν μπορεί ένα σπίτι που ανοίγει για δέκα ( 10 ) μέρες το καλοκαίρι να πληρώνει 63 euro .
Άρα τι κάνουμε ;
ΒΑΖΟΥΜΕ ΡΟΛΟΪ . . . . . . . . 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: