Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Στις 7 Φλεβάρη ο χορός του Συλλόγου Αετού στην Αθήνα !

Kefi_3

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 9μμ θα γίνει η φετινή ετήσια Χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας στην Αθήνα , στην αίθουσα εκδηλώσεων "Κέφι". 
Το "Κέφι" βρίσκεται στην οδό Ελλησπόντου 41 στον Βύρωνα , κοντά στην πλατεία Υμηττού και πρόκειται για έναν όμορφο και άνετο χώρο , κατάλληλο για τέτοιες εκδηλώσεις .

Kefi_2

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 22 ευρώ και περιλαμβάνει ένα πλήρες , ποιοτικό μενού με το κρασί και τα αναψυκτικά απεριόριστα
Θα μας διασκεδάσει η ορχήστρα του καταστήματος με ένα πλούσιο λαϊκό και ελαφρολαϊκό πρόγραμμα , ενώ θα υπάρξει μέριμνα από πλευράς Συλλόγου και για παραδοσιακό δημοτικό τραγούδι . 
Επίσης θα έχουμε όπως κάθε χρόνο και πλούσια λαχειοφόρο με όμορφα δώρα .
Περιμένουμε όλους τους Αετιώτες και τους φίλους του Συλλόγου να στηρίξουν την προσπάθεια των νέων μελών του Δ.Σ. αλλά κυρίως να ανταμώσουμε , να διασκεδάσουμε και να γλεντήσουμε , ξεχνώντας έστω για μια βραδιά τα όποια προβλήματα της καθημερινότητας .

Kefi_1
Τέλος , θέλουμε να ανακοινώσουμε για τους διαμένοντες στα Τρίκαλα Αετιώτες ότι έχει δρομολογηθεί να γίνει μια όμορφη εκδήλωση κοπής πίτας στα Τρίκαλα και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: