Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Παρέξηγήσεις και εξηγήσεις .

Παραθέτω παρακάτω το e-mail που μου έστειλε ο Νίκος Κατσαρός , και που απεικονίζει πλήρως την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε σχετικά με την ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΡΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ :Όπως λέει και ο Νίκος " η ασυνέπεια του ενός δεν μπορεί να βαραίνει όλους τους άλλους ".
Ως εκ τούτου , όπως αναφέρω και στην προηγουμένη ανάρτηση μπορεί και να κάνω λάθος , όπως επίσης ρώτησα να μάθω αν κάποιος Καπροϊτης ήταν ενήμερος .Ανακαλώ την μομφή , η οποία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν :
1 ) ο μέν Καπροϊτης δήλωνε αναρμόδιος γι΄αυτό το θέμα και
2 ) αφού δεν το έκανε και δεν σε είχε ενημερώσει μέχρι την τελευταία στιγμή θα μπορούσες να πάρεις κάποιον άλλον τηλέφωνο .Πάντως όπως και να έχει οι παρεξηγήσεις και οι εξηγήσεις είναι για τους ανθρώπους .
Παρακάτω υπάρχει επίσης το καινούργιο πρόγραμμα του τουρνουά με την συμμετοχή και του Καπρό .
Παιδιά ο καλύτερος ας σηκώσει την κούπα .

Η τιμωρία , η συγχώρεση και η συγνώμη .
Τελικά ώς γνήσιοι Έλληνες αφυπνιζόμαστε μόνο με ΄΄τιμωρία΄΄.
Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι η ασυνέπεια έχει επιπτώσεις και κυρώσεις.Στην συγκεκριμένη περίπτωση , επειδή η ασυνέπεια του ενός θα ήταν κρίμα να επηρεάσει το σύνολο , ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ επαναφέρει την ΚΟΡΥΦΗ , στην διοργάνωση , όπως ακριβώς είχε έξ αρχής προγραμματίσει.Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία φίλε Τάκη,διαχειριστή του kaprotrikalon.blogspot.com , ξεκάθαρισε πλήρως το τοπίο , σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη και οδήγησε στην απόφαση για τον φετινό, προσωρινο αποκλεισμό της Κορυφής απο το τουρνουά και δώθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις.Σε σχεση με αυτά λοιπόν,περιμένουμε να ανακαλέσεις τις υπόνοιες που αφήνει η ανάρτηση στο blog για τον ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ, ζητώντας παράλληλα συγνώμη ,προς αποκατάσταση της αλήθειας .Για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.Περιμένουμε επίσης,η ΚΟΡΥΦΗ να φανεί ,φερέγγυα, στις δεσμεύσεις της ότι τελικά θα δώσει το παρόν στο γήπεδο για τους αγώνες του ομίλου της. Κατώπιν αυτών λοιπόν το πρόγραμμα τους Β’ ΟΜΙΛΟΥ αλλάζει και ο γενικός σχεδιασμός έχει ως εξής : Πρόγραμμα 2ού Τουρνούα Ποδοσφαίρου Ορεινής Πατρίδας, Αύγουστος 2010.
Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΠΑΧΤΟΥΡΙ ,ΑΡΜΑΤΩΛΙΚΟ , ΛΑΦΙΝΑ , ΜΥΡΟΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΕΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΧΤΟΥΡΙΟΥ 07/08 17:00 ΠΑΧΤΟΥΡΙ – ΛΑΦΙΝΑ 19.00 ΑΡΜΑΤΩΛΙΚΟ - ΜΥΡΟΦΥΛΛΟ 08/08 17:00 ΛΑΦΙΝΑ – ΑΡΜΑΤΩΛΙΚΟ 19.00 ΠΑΧΤΟΥΡΙ – ΜΥΡΟΦΥΛΛΟ 09/08 17:00 ΜΥΡΟΦΥΛΛΟ – ΛΑΦΙΝΑ 19.00 ΠΑΧΤΟΥΡΙ – ΑΡΜΑΤΩΛΙΚΟ .
Β’ ΟΜΙΛΟΣ :ΝΕΡΑΙΔΑ , ΑΕΤΟΣ , Ν.ΠΕΥΚΗ, ΚΟΡΥΦΗ
ΑΓΩΝΕΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΡΑΙΔΑΣ 07/08 17:00 ΑΕΤΟΣ – Ν.ΠΕΥΚΗ 19.00 ΝΕΡΑΙΔΑ - ΚΟΡΥΦΗ 08/08 17:00 ΝΕΡΑΙΔΑ – Ν.ΠΕΥΚΗ 19.00 ΑΕΤΟΣ - ΚΟΡΥΦΗ 09/08 17:00 ΝΕΡΑΙΔΑ – ΑΕΤΟΣ 19.00 ΚΟΡΥΦΗ – Ν.ΠΕΥΚΗ 11/08 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ 18:00
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΡΑΙΔΑΣ : 1ός Α΄ ΟΜΙΛΟΥ – 2ός Β΄ΟΜΙΛΟΥ 18:00
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΜΑΤΩΛΙΚΟΥ : 1ός Β΄ΟΜΙΛΟΥ – 2ός Α ΄ΟΜΙΛΟΥ 13/08 ΤΕΛΙΚΟΣ –ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΕ ΦΙΝΑΛΙΣΤ 18:00 ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΧΤΟΥΡΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Α) Τηρούνται αυστηρά οι ώρες και οι ημερομηνίες των αγώνων. Β) Διάρκεια αγώνων 40 λεπτά με 10λεπτό ημίχρονο , 10 πάικτες η κάθε ομάδα. Γ) Επιτρέπονται 3 αλλαγές Δ) Σε ισοβαθμία ισχύουν κατά σειρά , καλύτερη διαφορά , καλύτερη επίθεση ,ο μεταξύ τους αγώνας. Οι διοργανωτές εύχονται καλή τύχη σε όλες τις ομάδες , είναι δε σίγουροι ότι θα τηρηθεί υψηλό το επίπεδο τόσο στους αγωνιστικούς χώρους ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές ,όσο και έξω απο αυτούς μεταξύ των θεατών,τους οποίους καλούμε-προσκαλούμε να γεμίσουντα γήπεδα. ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΧΤΟΥΡΙΩΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΄΄Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ΄΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια: