Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Στο… πόδι οι Θεσσαλοί για τον Αχελώο .

Στο… πόδι οι Θεσσαλοί , ο καθένας για τον δικό του λόγο , για τον Αχελώο .
Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καρδίτσα, από φορείς του γειτονικού νομού, οι οποίοι εκδήλωσαν τη στήριξή τους στη συνέχιση των έργων εκτροπής του Αχελώου.
Τα έργα όπως ειπώθηκε βρίσκονται σε δύσκολη καμπή, μιας και η κυβέρνηση εμφανίζεται να μην έχει ενιαία θέση. Ο υπουργός Υποδομών από την μια πλευρά στηρίζει τη συνέχιση των έργων, ενώ αντίθετα η υπουργός Περιβάλλοντος θέτει ζήτημα συνολικής επανεξέτασής του.
Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 12.30 μ.μ. θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΑΣΕ στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου Καρδίτσας, στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν και οι βουλευτές της Θεσσαλίας. Επίσης αποφασίστηκε να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα συνάντηση με την κα. Μπιρμπίλη από την οποία θα ζητηθεί να δεσμευτεί, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης για το συγκεκριμένο θέμα, με σαφή τρόπο πως τάσσεται υπέρ της συνέχισης του έργου.
Σε περίπτωση που δεν συμβεί να επιδιωχθεί συνάντηση των εκπροσώπων φορέων της Θεσσαλίας με τον Πρωθυπουργό ή τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης με μαζική προσέλευση στην Αθήνα.
Καταστρέψαν τον Πηνειό , τώρα θέλουν να καταστρέψουν και τον Αχελώο . Θα τους περάσει ;

Πηγη : "Ενημέρωση" .

Δεν υπάρχουν σχόλια: