Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Μαζεύουν τα κουκιά τους σιγά - σιγά . ( Άστους να τα μαζεύουν ) .

Ο Ν. Τόλιας στηρίζει Κ. Κουφογάζο
Τη συνεργασία του με τον νυν δήμαρχο Πύλης ανακοίνωσε χθες ο πρώην δήμαρχος Γόμφων .
Την στήριξη της υποψηφιότητας του νυν δημάρχου Κ. Κουφογάζου για το νέο Δήμο Πύλης, ανακοίνωσε χθες επισήμως ο πρώην δήμαρχος Γόμφων και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ν. Τόλιας.
Η συνεργασία Κουφογάζου-Τόλια δημιουργεί νέα δεδομένα στο αυτοδιοικητικό τοπίο της περιοχής, αφού τον πρώην δήμαρχο Γόμφων που θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στον συνδυασμό αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα στελέχη της δημοτικής του ομάδας.
Όπως είπε ο κ. Τόλιας στα «Τρ. Νέα», από τα 20 στελέχη της δημοτικής του ομάδας η πλειοψηφία τους αποφάσισε, μετά από σχετική συνεδρίαση, να στηρίξει τον κ. Κουφογάζο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Στη συνάντηση που είχε η δημοτική ομάδα Τόλια υπήρξαν και σύμβουλοι που πρότειναν συνεργασία με τον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ Απ. Παντέρα αλλά και με τον – επίσης υποψήφιο δήμαρχο Πύλης – Κ. Μαράβα.
Όπως είπε ο κ. Τόλιας, τα μέλη της ομάδας είναι ελεύθερα να αποφασίσουν ποιον υποψήφιο θα στηρίξουν είτε ως υποψήφιοι, είτε ως απλοί ψηφοφόροι.
Ο ίδιος ανέφερε πως εκτός από τον κ. Κουφογάζο είχε συναντηθεί τις προηγούμενες μέρες τόσο με τον κ. Παντέρα όσο και με τον κ. Μαράβα.
Απαντώντας για ποιο λόγο επέλεξε να συμπορευτεί με τον νυν δήμαρχο Πύλης, ο κ. Τόλιας, είπε πως δεν έχει κομματικό χρίσμα, είναι ανεξάρτητος και αυτοδιοικητικός, τολμηρός και ενεργητικός και θεωρεί ότι η εκλογή του στον δημαρχιακό θώκο θα βοηθήσει στην επιτυχία του εγχειρήματος του «Καλλικράτη» και στην ανάπτυξη του νέου Δήμου Πύλης.
Ο Κ. Κουφογάζος .
Στο μεταξύ, μετά την επίσημη ανακοίνωση του Ν. Τόλια για συνεργασία με τον συνδυασμό που θα κατεβάσει στις εκλογές ο νυν δήμαρχος Πύλης Κ. Κουφογάζος, ο τελευταίος έκανε την ακόλουθη δήλωση στα «Τρ. Νέα».
«Με τον Ν. Τόλια συνεργάστηκα τα 4 τελευταία χρόνια στο Δ.Σ. της ΤΕΔΚ Ν. Τρικάλων. Ο κ. Τόλιας διαθέτει συγκροτημένη και υπεύθυνη αυτοδιοικητική σκέψη και είχαμε μια ειλικρινή συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ. Θεωρώ ιδιαίτερη χαρά και τιμή την στήριξη με την υποψηφιότητα, χωρίς όρους και δεσμεύσεις, του πρώην δημάρχου Γόμφων και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ν. Τόλια. Γνωρίζει παρά πολύ καλά την περιοχή του νέου Δήμου και πιστεύω ότι έχει πλήρη γνώση των αυτοδιοικητικών δυσκολιών του νέου Καλλικρατικού Δήμου Πύλης. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη δική του και τη δική μου εμπειρία σ’ αυτή την κοινή προσπάθεια για ότι καλύτερο στον νέο Δήμο Πύλης. Θεωρώ ότι ο Ν. Τόλιας εκτίμησε με υπευθυνότητα τα δεδομένα που έχει επιβάλλει η νέα αυτοδιοικητική πραγματικότητα. Τον ευχαριστώ θερμά για την συμπόρευσή μας σ’ αυτόν τον δύσκολο αγώνα που πιστεύω ότι θα είναι νικηφόρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: