Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ας τα βλέπουμε , για να μαθαίνουμε .

Το πρώτο παραποτάμιο μπαράκι στον Ασπροπόταμο .

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε φέτος τους Ασπροποταμίτες.
Το πρώτο παραποτάμιο μπαράκι είναι γεγονός. Ο χώρος αναψυχής στην παραλία Αλέκου της Τζούρτζιας δόθηκε για χρήση καντίνας, καφέδες - αναψυκτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπυρίτσες και ποτάκια μέχρι αργά το βράδυ, παρτάκια με αναμμένη φωτιά και με τη συνοδεία όμορφης μουσικής δίπλα στο ποτάμι, ό,τι καλύτερο!
Μπράβο στους ιδιοκτήτες (αφοί Κούτσια), τους ευχόμαστε καλή αρχή.
Και όσο για τους λοιπούς επαγγελματίες της περιοχής που ακούσαμε ότι … ταράχτηκαν, να θυμίσουμε ότι ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι ωφέλιμος και για τους ίδιους, οι εναλλακτικές προτάσεις σημαίνουν περισσότερο κόσμο και περισσότερες ημέρες διαμονής, η πανέμορφη περιοχή του Ασπροποτάμου δυστυχώς πάσχει από έλλειψη ποιοτικών μαγαζιών και για μια σημαντική μερίδα επισκεπτών γίνεται γρήγορα μονότονη.
Επίσης, ας βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες και ταυτόχρονα ας χαμηλώσουν τις τιμές, το καλοκαίρι της οικονομικής κρίσης ο κόσμος μετράει την καθημερινή έξοδο, φέτος γνωρίζουν πιένες οι αυλές των σπιτιών.

Η είδηση είναι από το site της Τζούρτζιας .

Και εμείς έχουμε αρκετά παραποτάμια , όμορφα και κατάλληλα μέρη γι' αυτή την δουλειά (Κόκινος , Λογκά , Ρέμα του Καπρό - δίπλα στο μύλο ) . Το θέμα είναι να βρεθεί ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: