Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ο νέος ιατρός στη Μεσοχώρα .

Ο νέος αγροτικός γιατρός εγκαταστάθηκε στο Κοινοτικό Ιατρείο μας. Μετά από χρόνια απραξίας αυτός ο ιστορικός χώρος θα ξαναποκτήσει ζωή και λειτουργία. Ο νέος γιατρός μας, ο κ. Αγγελής Γεώργιος, θα εγκατασταθεί στη Μεσοχώρα, στον ωραίο και άρτιο χώρο του Νοσοκομείου Μεσοχώρας.
Με την ευκαιρία να κάνω ιδιαίτερη μνεία και να ευχαριστήσω όλες και όλους που βοήθησαν να καθαριστεί ο χώρος. Ειδικά τις: Αμαλία Καραθάνου, Αγγελική Γκάνια , Δήμητρα Παλιού και Κώστα Καραθάνο για την προσφορά εργασίας. Την Αριστέα Ηλία, την Τασία Γκάνια, την Αιμιλία Κόκκαλη και το Χρήστο Γεροβασίλη για την προσφορά υλικών καθαρισμού. Ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη είναι εκτός από ανθρώπινη αρετή και ανάγκη στην εποχή της βαθιάς κρίσης που ζούμε σε κάθε επίπεδο.
Σημαντική βοήθεια ήταν και το συνεργείο καθαρισμού που με παρέμβαση του Αντιδημάρχου κ Ηλία Λαμπρογιώργου στάλθηκε στο χωριό.
Καλωσορίζουμε το νέο μας γιατρό, του ευχόμαστε καλή διαμονή στη Μεσοχώρα και άριστη σταδιοδρομία στο λειτούργημά του. Η Κοινότητα θα είναι πάντα στο πλευρό του σε κάθε ανάγκη του για το καλό της τοπικής μας κοινωνίας .
Γιώργος Χονδρός .
Πρόεδρος Τ. Κοινότητας Μεσοχώρας .

www.mesochoranet.gr

Υ.Γ.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΕΣΟΧΩΡΑΣ
ΤΡΙΤΗ :         6-8 το απόγευμα
ΤΕΤΑΡΤΗ :  9-13 πρωί. και 6-8 απόγευμα
ΠΕΜΠΤΗ :   6-8 απόγευμα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 9-12 πρωί
Τις λοιπές ημέρες ο ιατρός θα επισκέπτεται τα χωριά ευθύνης του .

Δεν υπάρχουν σχόλια: