Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Κλείδωσε η συμφωνία για Ε65 .Η συμφωνία για την Κεντρική Οδό - Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος Ε65 και την Ιόνια Οδό φαίνεται να έχει κλείσει .
Σύμφωνα με πληροφορίες της έγκυρης ιστοσελίδας ypodomes.com «οι δύο αυτοκινητόδρομοι που δεν αποτελούν μέρος του ΠΑΘΕ και ουσιαστικά πρόκειται για εξ' ολοκλήρου νέα έργα φαίνεται πως έφτασαν στην τελική συμφωνία, με το υπουργείο να αναμένεται να δώσει στην δημοσιότητα από μέρα σε μέρα την επίσημη είδηση πως τα έργα «κλείδωσαν»» .
Επισημαίνεται επίσης ότι «η οριστική συμφωνία τόσο για την Ιόνια Οδό όσο και για τον Ε65 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Απριλίου, ενώ για να δούμε τα εργοτάξια να γεμίζουν θα πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες καθώς πρόκειται για επανεκκίνηση έργων με μεγάλα μεγέθη και η διαδικασία θα πρέπει ουσιαστικά να επαναληφθεί από την αρχή» .
Για την Κεντρική Οδό θα πρέπει να θυμίσουμε ότι θα κατασκευαστεί αρχικά από την Ξυνιάδα (πριν τον Δομοκό) μέχρι τα Τρίκαλα, ενώ σε μελλοντικό χρόνο θα κατασκευαστούν τόσο το νότιο άκρο (Ξυνιάδα-Λαμία) όσο και το βόρειο (Τρίκαλα-Εγνατία) .
Χρόνος που δεν προσδιορίζεται ακριβώς . . . . . . . .
Thessalianews .

Δεν υπάρχουν σχόλια: