Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Μεγάλη διάκριση για το εμφιαλωμένο νερό "Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο" .

Aνακοίνωση της εταιρείας "Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε, που έχει αναρτηθεί στο facebook   
To 2015 η εταιρία μας συμμετείχε στα Βραβεία ανώτερης γεύσης του Διεθνούς Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) με το φυσικό μεταλλικό νερό « Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο » . 
Το σώμα κριτών του International Taste & Quality Institute - iTQi - είναι μοναδικό γιατί απαρτίζεται από επαγγελματίες που επιλέχτηκαν προσεκτικά από τις μεγαλύτερες οργανώσεις αρχιμαγείρων , την "Association de la Sommellerie Internationale" (Διεθνής Ένωση Γευσιγνωστών) και από άλλους ειδικούς ποτών .
 Αφού το προϊόν μας δοκιμάστηκε από μία τόσο διακεκριμένη και απαιτητική κριτική επιτροπή , του απονεμήθηκε το βραβείο ανώτερης γεύσης για το 2015 με βαθμολογία 3 χρυσά αστέρια, που αποτελεί την ανώτερη δυνατή βαθμολογία που μπορεί να απονεμηθεί σε ένα προϊόν . 
Η βράβευση αυτή αντικατοπτρίζει την αδιάληπτη αφοσίωση και τον ενθουσιασμό από πλευράς της εταιρίας μας , στο να φέρει ένα από τα σημαντικότερα δώρα της φύσης , από τα ελληνικά όρη της Ηπείρου σε κάθε καταναλωτή στον κόσμο , κάθε φορά που ανοίγει ένα μπουκάλι μας για να ξεδιψάσει .
Από όλη την ομάδα μας στις Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε. , ενά μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες και τους καταναλωτές μας που συνεχίζουν να μας στηρίζουν και να μας ξεχωρίζουν .
www.theodoriana.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: