Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Τώρα που θα 'ρθει ο Καλλικράτης δεν θα έχουμε τέτοια προβλήματα ! ! !

Στο σκοτάδι ο ορεινός όγκος .
Λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούσαν χθες , προκλήθηκαν βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ οι οποίες αποκαταστάθηκαν μόλις σήμερα τα ξημερώματα .
Πολλά προβλήματα προκλήθηκαν στο Νομό μας από τους θυελλώδεις ανέμους που έπνεαν από το νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου. Έπεσαν δέντρα και πινακίδες, έκλεισαν για λίγη ώρα επαρχιακοί δρόμοι, ενώ τα σημαντικότερα προβλήματα παρατηρήθηκαν στο δίκτυο της ΔΕΗ καθώς λόγω βλάβης που προκλήθηκε υπήρξε εκτεταμένη διακοπή ρεύματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ολόκληρος ο ορεινός όγκος, αλλά και πεδινές περιοχές κυρίως στα ριζά του Κόζιακα, έμειναν στο σκοτάδι για περισσότερες από 12 ώρες, από τις 6.30-7 το απόγευμα του Σαββάτου έως τα ξημερώματα της Κυριακής.
Οι κλήσεις που δέχτηκε το τμήμα βλαβών της ΔΕΗ ήταν πάμπολλες και οι εργαζόμενοι κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να καταφέρουν να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκλήθηκαν. Πολλές οι κλήσεις και στην Πυροσβεστική η οποία χρειάστηκε να επέμβει προκειμένου να απομακρύνει από το οδόστρωμα ξεριζωμένα δέντρα.
Δεν πιστεύω τώρα με τον Καλλικράτη να έχουμε τέτοια προβλήματα ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: