Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Γιά να δούμε . Θα φτιάξουν και κανένα δρόμο εκεί στα ορεινά .

Υπογράφηκαν 2 συμβάσεις για έργα οδικής ασφάλειας του Νομού Τρικάλων . 
 
Μιχαλάκης Αγοραστός
Βελτιώνεται η ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων μετά την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, 2 συμβάσεων για την κατασκευή έργων οδικής ασφάλειας συνολικού προϋπολογισμού 360.000 ευρώ .
Συγκεκριμένα τα δυο έργα αφορούν το μεν ένα «Συντήρηση – αποκατάσταση ζημιών, κατασκευή τεχνικών στο οδικό δίκτυο ορεινής περιοχής Πύλης» προϋπολογισμού 300.000 ευρώ (με ΦΠΑ) και το άλλο «Βελτίωση οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης των οδών 2012» προϋπολογισμού 60.000 (με ΦΠΑ) .
Στόχος των έργων είναι οι παρεμβάσεις σε σημεία του οδικού δικτύου που χρίζουν τεχνικής βελτίωσης για την ασφάλεια και τη λειτουργικότητά του.
Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Με τα έργα αυτά βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου όπου υπάρχει ανάγκη. Οι Τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν καταγράψει και επισημάνει επικίνδυνες θέσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων, όπου χρίζουν παρέμβασης. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου» .
Trikalanews .

Δεν υπάρχουν σχόλια: