Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Αγριεύει ο καιρός στα ορεινα .

Έρχονται καταιγίδες και χιόνια -
Έκτακτο δελτίο .

 
Για ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά από το βράδυ και από τα δυτικά προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Ειδικότερα, αύριο (07/02) προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και βαθμιαία στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια , την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπειρωτικής χώρας και από τις βραδινές ώρες σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Δυτικής Στερεάς. Οι νότιοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φθάσουν τα 8 και πιθανόν τα 9 μποφόρ.
Την Παρασκευή (08/02) τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται κατά περιόδους στα Δυτικά, τα Νότια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Η πρόγνωση του καιρού για τη Θεσσαλία σύμφωνα με τον Ερασιτεχνικό σταθμό «Αλέξανδρος Τακούδης».
ΠΕΜΠΤΗ 07.02.2013 .
Στο Νομό της ΛΑΡΙΣΑΣ .
Αναμένονται αραιές συννεφιές, που σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01...12 oC. Στη ΛΑΡΙΣΑ 05...12 oC
Στο Νομό της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ .
Αναμένονται αραιές συννεφιές, που σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03...13 οC. Στον ΒΟΛΟ 06...13 οC
Στο Νομό των ΤΡΙΚΑΛΩΝ .
Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -00...10 οC. Στα ΤΡΙΚΑΛΑ 04...10 οC.
Στο Νομό της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ .
Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοιθα είναι νότιοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01...11 οC. Στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ 04..11 οC.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.02.2013 .
Στο Νομό της ΛΑΡΙΣΑΣ .
Αναμένονται παροδικές συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Οιάνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01...10 oC. Στην ΛΑΡΙΣΑ 04...10 oC
Στο Νομό της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ .
Αναμένονται παροδικές συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03...11 οC. Στον ΒΟΛΟ 06...11 οC
Στο Νομό των ΤΡΙΚΑΛΩΝ .
Αναμένονται συννεφιές κατά περιόδους και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Θα υπάρχουν όμως και διαστήματα βελτιωμένα. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02...08 οC. Στα ΤΡΙΚΑΛΑ 03...08 οC.
Στο Νομό της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ .
Αναμένονται συννεφιές κατά περιόδους και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Θα υπάρχουν όμως και διαστήματα βελτιωμένα. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01...09 οC. Στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ 04..09 οC .
Thessalianews .

Δεν υπάρχουν σχόλια: