Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Γίνε πολύτεκνος να γλιτώσεις τα 62 Euro . . . . .

Μειωμένα τιμολόγια από την ΔΕΥΑ Πύλης . 

Κατά 40% θα είναι μειωμένα τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΠ στους πολύτεκνους και σε όσους έχουν αναπηρία από 80% και άνω, στο πλαίσιο άσκησης κοινωνικής πολιτικής, ειδικά σε δύσκολους καιρούς, όπως η περίοδος που διανύει η χώρα, σημειώνει ο κ. Μπουζιώκας.
Τα τιμολόγια για την κατανάλωση ύδατος θα αρχίσουν να αποστέλλονται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στους χρήστες, αναφέρει ο προϊστάμενος του λογιστηρίου της ΔΕΑΥΠ Κώστας Τσιόλας, τονίζοντας πως η επιχείρηση έχει ήδη αρχίσει να λειτουργεί σε κανονικούς ρυθμούς, ξεπερνώντας τα προβλήματα που δημιουργούνται σε κάθε νέο εγχείρημα.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση της μηχανογράφησης της Δημοτικής Επιχείρησης, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούνται παρεμβάσεις στα δίκτυα ύδρευσης των χωριών του Δήμου, ώστε να διορθώνονται ατέλειες και βλάβες .
Εξάλλου, σε προσλήψεις προσωπικού αναμένεται να προχωρήσει η ΔΕΥΑΠ, προκειμένου να στελεχώσει με πλήρη επάρκεια τις υπηρεσίες της. Αυτήν η διαδικασία θα μπορεί να εκκινήσει με την δημοσίευση στο ΦΕΚ της απόφασης για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΠ, ο οποίος έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης και από την γενική γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Καλλιόπη Γερακούδη .
Πρωινός Λόγος Τρικάλων .

Δεν υπάρχουν σχόλια: