Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ζητήματα του δήμου Πύλης .


Η Περιφερειακή Ενότητα (ΠΕ) Τρικάλων, κατόπιν συνεργασίας και συνεννόησης με τον δήμο Πύλης, επιλαμβάνεται του ζητήματος της αποκατάστασης της σύνδεσης του Μυροφύλλου με την ΕΟ Τρικάλων – Άρτας και τα χωριά του όμορου νομού, μέσω της τοποθέτησης άλλης γέφυρας, στην θέση της κατεστραμμένης, όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Κώστας Κουφογάζος το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης, στην προχθεσινή του συνεδρίαση, μετά από ερώτημα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Απόστολου Παντέρα.
Εξετάστηκαν κάποιες λύσεις σε συνεργασία του δήμου Πύλης και της ΠΕ, ανακοίνωσε ο κ. Κουφογάζος, προσθέτοντας πως η προσφορότερη και δεδομένης της κατάστασης, αναδείχτηκε η μεταφορά γέφυρας από την Κοζάνη, η οποία θα τοποθετηθεί σε άλλο σημείο, κοντινό στην κατεστραμμένη, δίνοντας άμεση πρόσβαση στους κατοίκους και στους επισκέπτες του Μυροφύλλου στην ΕΟ.
Όσον αφορά άλλο ερώτημα του κ. Παντέρα σχετικά με την ύδρευση στο Ροπωτό και την ύπαρξη μελέτης γι' αυτό, ο κ. Κουφογάζος απάντησε πως είχε ενταχθεί στο "ΕΠΤΑΑ", κατόπιν στο "ΘΗΣΕΑΣ" και τώρα αναζητείται πρόγραμμα για την υλοποίησή του, καθώς δεν είναι εκ των πραγμάτων εφικτό να χρηματοδοτηθεί από τον Δήμο.
Πρωινός Λόγος Τρικάλων .

Δεν υπάρχουν σχόλια: