Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Πολιτιστικός Σύλλογος Νεραϊδιωτών : ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ .

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεραϊδιωτών Τρικάλων σε μια προσπάθειά του να φέρει σε επαφή τους νέους ανθρώπους της ιδιαίτερης πατρίδας μας, όπου κι αν βρίσκονται, αποφάσισε την επαναδραστηριοποίηση του χορευτικού, έπειτα από 19 χρόνια. Να θυμίσουμε τις επιτυχίες του χορευτικού συγκροτήματος εκείνου, που είχε κάνει εμφανίσεις σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και σε φεστιβάλ εσωτερικού, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο διεθνές φολκλορικό φεστιβάλ, στην πόλη Φρίντεβαλντ της Γερμανίας, όπου επάξια εκπροσώπησε τη χώρα μας, αποσπώντας τα χειροκροτήματα χιλιάδων θεατών και διθυράμβους γερμανικών εφημερίδων.
Η πρώτη συγκέντρωση των μελών του χορευτικού θα γίνει το Σάββατο 8, Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσσα του Συλλόγου, Σουλιωτών και Πανταζή 21-23, στο Ν. Κόσμο. Έχουν κληθεί να συμμετάσχουν νέοι και νέες (και "όποιου το λέει η περδικούλα του") από τη Νεράιδα, χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή και άλλων συμπατριωτών από τα χωριά της περιοχής μας.
Θα ακολουθήσει η πρώτη πρόβα υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου συγχωριανού μας, Σπύρου Νεραϊδιώτη, ο οποίος θα έλθει ακριβώς γι αυτό το σκοπό από την Άρτα.
Σημ.: Καλούνται, μέσα από την ιστοσελίδα του Συλλόγου και όσα παιδιά δεν έχουν ενημερωθεί και θέλουν να γίνουν μέλη του χορευτικού.
Πολιτιστικός Σύλλογος Νεραϊδιωτών .

Δεν υπάρχουν σχόλια: