Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Οριστικές συμβάσεις για έργα του Νομού Τρικάλων από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας .

 

Υπεγράφησαν από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό οι αναθέσεις οριστικής σύμβασης για δυο οδικά έργα της Π.Ε. Τρικάλων.








Οριστικές συμβάσεις για έργα του Νομού Τρικάλων από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Το πρώτο αφορά «Φωτισμό – Συντήρηση σηράγγων και οδικού δικτύου (Γʼ Εργολαβία)» προϋπολογισμού 100.000 ευρώ με έκπτωση 48% και τελικό ποσό 52.447,20 ευρώ με τον Φ.Π.Α. Αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση, η λειτουργία, η φύλαξη και η αποκατάσταση των βλαβών όλων των Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων της σήραγγας Γκρόπας της Εθνικής Οδού Τρικάλων - Άρτας, για να εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων. Το έργο είναι εγγεγραμμένο στον εγκεκριμένο προϋπολογισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας.Το δεύτερο αφορά το έργο «Βελτίωση Δρόμου Ξηρόκαμπος-Καλονέρι» προϋπολογισμού 80.000 ευρώ με έκπτωση 15% και τελικό ποσό 51.459,56 ευρώ με τον Φ.Π.Α. Αντικείμενο του έργου είναι η εκτέλεση χωματουργικών εργασιών, τεχνικών, οδοστρωσίας και ασφαλτικών στο τελευταίο τμήμα του δρόμου Ξηροκάμπου-Καλονερίου, στην περιοχή Καλαμπάκας μήκους 300μ περίπου, προκειμένου, να ολοκληρωθεί η κατασκευή του δρόμου, καθόσον το πρώτο τμήμα των 1300 μ περίπου έχει ασφαλτοστρωθεί με προηγούμενη εργολαβία. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΚΑΠ Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Παράλληλα υπεγράφη από τον κ. Αγοραστό και η σύμβαση «Προμήθεια σωλήνων αποκατάστασης επιφανειακού δικτύου άρδευσης Π.Ε. Τρικάλων» προϋπολογισμού 78.027,02 ευρώ. Το έργο αφορά την προμήθεια 2.916 m και 1.020 m, σωλήνων από ταινιοχάλυβα, διαμέτρων αντιστοίχως 150 και 120 χιλιοστών, μετά των εξαρτημάτων για τις ανάγκες αποκατάστασης βλαβών των υπαρχόντων δικτύων άρδευσης στα αγροκτήματα του Ν. Τρικάλων. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΚΑΠ Περιφέρειας Θεσσαλίας
 Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Υλοποιούμε με διαφανείς διαδικασίες και ορθολογικό προγραμματισμό τα απαραίτητα έργα σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον, με κύριο γνώμονα τις άμεσες ανάγκες που παρουσιάζονται και με τελικό αποδέκτη τον πολίτη».

Trikalanews .

Δεν υπάρχουν σχόλια: