Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Προεκλογικό κους - κους στο Fatsimare.gr με φώτο από δηλωτή στο μαγαζί του Στέφου .

Μόλις γύρισε στο μαντρί ο Ντίνος άρχισε τα μπέεεε !!!

Μόλις γύρισε στο μαντρί ο Ντίνος άρχισε τα μπέεεε !!!Μπε, Ντίνο, μπέεεε...
Τι ήταν να παίξει "δηλωτή" ο Βλαχογιάννης;
Το πρωτάθλημα… δηλωτής στο Πολυνέρι Τρικάλων ανάβει φωτιές στην τοπική Ν.Δ. και παραμονές εκλογών δυναμιτίζει το κλίμα...
Καλά, και συ ρε Βλαχογιάννη, δεν πήγαινες με καμμιά λιμουζίνα όπως πήγαιναν παλιά οι "αρχοντες" πολιτικοί στο χωριό, να "τραβήξεις" και κανένα λόγο συσπείρωσης, πήγες και έπαιξες... "δηλωτή" ? Έλεος. Πως τολμάς ?
Προκαλείς... Έπρεπε να είσαι σοβαρός. Προκαλείς το δημόσιο... αίσθημα, τον λαό έτσι...!
Ο Ντίνος Κοτρώνης, υποψήφιος με την Ντόρα στις εκλογές της 6ης Μαίου και πρόσφατα προσχωρήσας με κολοτούμπα (και βαριά καρδιά είναι αλήθεια) στη Ν.Δ., βρήκε αφορμή διαβάζοντας ένα δελτίο τύπου στο οποίο μεσούσης της προεκλογικής περιόδου ο Ηλίας Βλαχογιάννης, πρώτος σε ψήφους με την Νέα Δημοκρατία έπαιξε σε ένα τουρνουά δηλωτής στο χωριό Πολυνέρι, και τα "χώνει" τόσο σ' αυτόν όσο και σε όσους Νεοδημοκράτες συμμετείχαν !!!
Η επιστολή "επίθεσης":«Mεγάλο, τεράστιας σημασίας Αναπτυξιακό γεγονός συνετελέσθη εις τα ορεινά του Δήμου Πύλης. Συγκεκριμένα στο όμορφο ΠΟΛΥΝΕΡΙ έγινε για μια ακόμα χρονιά το πρωτάθλημα ΔΗΛΩΤΗΣ, με την παρουσία του συνόλου σχεδόν της ΔΕΞΙΑΣ πολιτικής και αυτοδιοικητικής ηγεσίας του νομού μας.
Τι τα θέλουμε τα ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ,τι το ΦΡΑΓΜΑ ΜΕΣΟΧΩΡΑΣ ,τι τους δρόμους χωρίς ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ, τι το θέλουμε το ΡΟΠΩΤΟ, τι τις επιχειρήσεις στο ΠΕΡΤΟΥΛΙ, γιατί να ασχοληθούμε με το ΒΑΚΑΡΙ, το ΦΟΡΤΩΣΙ, ή τό ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ. Παίζουμε μία Δηλωτή και τα ξεχνάμε όλα.
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ της -πάλλαι ποτέ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΕΞΙΑΣ-ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ. Στις 17 ΙΟΥΝΗ έχουμε εκλογές»…
Τι να σας πω, σύμβολο... ενότητας ο Ντίνος, συγχαρητήρια στην ηγεσία της Ν.Δ. που με το προσκλητήριο ξανασυμάζεψε κάτι τέτοιους σχολίασε στέλεχος της τοπικής ΝΟΔΕ...
Μικροπολιτικές σκοπιμότητες, λαϊκισμός και μικρότητα...
Μερικοί θα μας κάνουν να χάσουμε... "ήθη και έθιμα" πατριώτες.
Μήνυμα Κοτρώνη: Νεοδημοκράτες, κόψτε την δηλωτή, έρχονται εκλογές...
Ντίνο, βγες σήμερα το πρωί στα... "ράδια" και πέτα ξανά κανένα "Μπέεεε" να εμψυχώσεις τους Νεοδημοκράτες.
Έχεις "πολιτικό λόγο" εσύ, να τσιμπήσουμε μια δυό μονάδες που "χάνουμε" από την "δηλωτή"...Το έχουμε ανάγκη... Με τον "επανακάμψαντα", βλέπω την Ν.Δ. σε ποσοστά... Ντόρας.
Πρόεδρε Μουζακιάρη, τον νου σου...
www.fatsimare.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: