Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Από Πρόεδρος . . . . . . . αντιδήμαρχος ! ! ! ! !

Ο ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ .

Ο ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
Ορίστηκε από τον δήμαρχο Χρ. Λάππα, με αρμοδιότητες την Πολεοδομία και Τεχνικά Έργα. Αλλάζει χαρτοφυλάκιο ο Αθ. Ξάφος . . .
Η επίσημη υπογραφή της απόφασης ορισμού του Ηλία Καραγιώργου ως αντιδημάρχου θα γίνει αύριο το πρωί και άμα τη επιστροφή του δημάρχου από την Αθήνα. Η επιλογή του για όσους παρακολουθούν από κοντά τα δημοτικά δρώμενα δεν ήταν έκπληξη, μιας και το τελευταίο τρίμηνο οι σχέσεις των δυο αντρών είχαν αποκατασταθεί πλήρως. Ο Ηλίας Καραγιώργος ήταν αυτός που είχε ηγηθεί του «αντάρτικου» τα περασμένα Χριστούγεννα διαφωνώντας με την επιλογή Βαβύλη για τη θέση του προέδρου του Δ.Σ.. Τότε Λάππας και Καραγιώργος έφτασαν στα όριά τους, με σκληρές εκφράσεις μέσα στην δημοτική ομάδα και στο γραφείο του δημάρχου. Φαίνεται ωστόσο πως ο... χρόνος τα γιατρεύει όλα. Εκτός κι αν επιβεβαιωθούν όσοι βλέπουν... ίντριγκα (... και μάλιστα μεγάλη και με πολύ βάθος!!!) πίσω απ’ όλη την ιστορία. Θα δείξει . . .
Ο Ηλ. Καραγιώργος αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του Αθ. Ξάφου, Πολεοδομία και Τεχνικά Έργα δηλαδή, ενώ ο Αθ. Ξάφος ορίζεται ως αντιδήμαρχος ανάπτυξης και επικοινωνίας .
Δεν αποκλείεται πάντως τους επόμενους μήνες να ορίσει ο δήμαρχος άλλους δυο αντιδημάρχους, αφού έχει το περιθώριο από το Νόμο .
Trikalavoice .

Δεν υπάρχουν σχόλια: