Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ . . . . . . . .

Αναφερθήκαμε στην κατάσταση που επικρατεί στον Άσπρο κατω απο την γέφυρα Κορυφής - Λαφίνας . Απο το ένα αυτί μπήκε , απο το άλλο βγήκε . Παραμονές των εκλογών και η μπουλτόζα δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο . Έχει μπαζώσει το ποτάμι ακόμα περισσότερο . Έτσι για να καλωσορίσει τους ετεροδημότες . . . . . . . .


ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΕΙΣ (3) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ "ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ"







ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ "ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ 3ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ"



Παρά την βροχή που έρηξε , παρά το κατεύασμα του ποταμού , νομίζεις οτι χαζεύεις κάποιο ρεματάκι . . . . . . . .



Όπως βλέπετε η μπουλτόζα κάνει βόλτες μέσα στο ρεματάκι . . . . . . . ..

Έχουμε και συνέχεια με τα μαύρα χάλια του Άσπρου στο κομμάτι των ορίων της Κορυφής . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 σχόλιο:

Καλαντζής Θανάσης είπε...

Αυτό που γίνεται στην περιοχή μας, τόσα χρόνια με τον Ασπροπόταμο, δεν γίνεται πουθενά. «Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε». Μπαίνουν και βγαίνουν οι ιδιώτες στο ποτάμι σαν να είναι χωράφι τους. Και η τοπική αρχή τι κάνει! Όταν η προστασία του περιβάλλοντος είναι συνταγματική υποχρέωση όλων μας, η Τ. Α. σιωπά. Στα εγκλήματα όμως η σιωπή σημαίνει συνενοχή!
Κι αν το ποτάμι στη Μεσοχώρα-Αρματωλικό, λένε το αγόρασε η ΔΕΗ και έτσι ή αλλιώς θα καταστραφεί, στην Κορυφή-Λαφίνα ποιος έχει δικαιώματα στο ποτάμι αν όχι η Τ. Α. (Ξέρετε ότι παλαιότερα η Τ. Α. Ελασσόνας πλούτισε πουλώντας άμμο από το ποτάμι! )
Σας στέλνω και εικόνες από το ποτάμι στη Μεσοχώρα με ανάλογες εικόνες.