Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Και αυτός θα παλέψει για το "καλό μας " .

Παρουσίαση Αρχών και θέσεων στην Πύλη Τρικάλων από τον Απόστολο Παντέρα .

Μπροστά σε εκατοντάδες δημότες του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Απόστολος Παντέρας, παρουσίασε τις Αρχές και θέσεις του Συνδυασμού του «Πύλη στο Μέλλον», για τις επερχόμενες εκλογές.
«Δημιουργήσαμε έναν Συνδυασμό που θα καλύπτει σχεδόν όλους τους πολιτικούς χώρους, με κοινό χαρακτηριστικό το πάθος τους, να αγωνιστούν για έναν Δήμο, που θα τον χαρακτηρίζει η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η συμμετοχή», τόνισε ο κ. Παντέρας.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος, έκανε εκτενή αναφορά στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, τονίζοντας πως «σε περιπτώσεις αναπτύχτηκαν φαινόμενα κακοδιαχείρισης, διαφθοράς, πελατειακών σχέσεων, με αποτέλεσμα να απαξιώνετε σταδιακά ο θεσμός στην συνείδηση των πολιτών αυξάνοντας τον σκεπτικισμό απέναντι στις Δημοτικές Αρχές», προσθέτοντας πως «η πρόταση του Συνδυασμού, περιλαμβάνει δημοκρατία και διαφάνεια στη λήψη των αποφάσεων, συμμετοχή των πολιτών στη λήψη αποφάσεων, διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών και ορθολογική διαχείριση των πόρων, αξιοκρατία στην επιλογή των ατόμων που ασκούν πολιτική και διοίκηση στο Δήμο».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος, επισήμανε πως «ότι παρά τις τεράστιες δυνατότητες που παρουσιάζει ο νέος Δήμος, κυριαρχούν ελλείψεις σοβαρών έργων υποδομής που η υλοποίηση τους θα καθορίσει και την προδοτική του. Η δική μας στόχευση θα είναι έργα και παρεμβάσεις που σημειωτέων το κόστος τους πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες, πρέπει να υλοποιούνται, προκειμένου να εξυπηρετήσουν αναπτυξιακούς στόχους κι όχι προσωπικά συμφέροντα των πολιτών ή να εξωραΐζουν μια άναρχη και στρεβλή ανάπτυξη. Γνωρίζουμε ότι οι χρηματοδοτούμενες ευκαιρίες είναι περιορισμένες. Μπορούμε όμως να διεκδικήσουμε την υλοποίηση τέτοιων σημαντικών έργων, εξαντλώντας όλες τις πολιτικές προγραμματικές και χρηματοδοτικές δυνατότητες που αποκτά η μεγάλη χωροταξική ενότητα του νέου Δήμου».
«Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν θα διαψεύσουμε την ελπίδα για την αναπτυξιακή και κοινωνική προκοπή του Δήμου μας, όλοι μαζί για τη νίκη της αυτοδιοίκησης», ανέφερε στην ολοκλήρωση της παρουσίασης ο κ. Παντέρας.
Δημοσιεύτηκε: από Χριστίνα Αλεξίου . Trikalanews .

Δεν υπάρχουν σχόλια: