Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Πύλης . . . . . το κατέβασμα συνδυασμών .

Στης “Πύλης το μπουγάζι”...

Θεωρητικά, τα μεσάνυχτα της Κυριακής “κλειδώνουν” οι συνδυασμοί των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών, αλλά ο νυν δήμαρχος Πύλης – και εκ νέου υποψήφιος – Κ. Κουφογάζος, χθες, πριν το απόγευμα, “έκλεισε” και το τελευταίο όνομα. Για ανακούφιση βεβαίως... ούτε λόγος, καθώς μέχρι την κατάθεση του ψηφοδελτίου στο Πρωτοδικείο, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, βρίσκονται σε επιφυλακή.
Στο μεταξύ... σαφέστατο αιφνιδιασμό αποτέλεσε η χθεσινή εμφάνιση του συνδυασμού “ΚύΜΑ” στην Πύλη , που μάλιστα, κατέθεσε πρώτος ψηφοδέλτιο χθες το μεσημέρι! Αν ο άρτι σχηματισθείς συνδυασμός θα αλλάξει τις ισορροπίες, θα φανεί τις επόμενες μέρες.
Στα λοιπά “στρατόπεδα” της Πύλης, φαίνεται πως και ο νυν δήμαρχος Πινδέων (και διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου στο νέο Δήμο Πύλης) Απ. Παντέρας “καθάρισε” με το ψηφοδέλτιο και τώρα, απλά περιμένει την επίσημη υποβολή στο Πρωτοδικείο, αλλά επιφυλακτικός γαρ, αποφεύγει σχετικές δηλώσεις. Όσο για τον κ. Κ. Μαράβα... ε, αυτός, καθάρισε από... πρόπερσι: σύμφωνα βέβαια με μέλη του εκλογικού του επιτελείου, που με τα όσα “σίγουρα” διαδίδουν... σχεδόν τον έχουν βγάλει από τώρα δήμαρχο! Μην κοιτάτε που οι (κακές γλώσσες!) λένε πως ίδρωσε ο κ. Μαράβας να κλείσει υποψηφίους απ' τον νυν Δήμο Πιαλείων, που θεωρείται και έδρα του: φήηηημες ! ! ! !
Συντάχθηκε απο τον Γιάννη Σαμπανίκο . Τρικαλινά Νέα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: