Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Αποκαθίσταται το πρώην δημαρχείο Πύλης .

Τα τεύχη δημοπράτησης του έργου θα συζητηθούν στην προσεχή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής .
Με σημαντικότερο θέμα την δημοπράτηση του έργου της αποκατάστασης του κτηρίου πρώην δημαρχείου Πύλης, συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη, 3 Μαΐου και ώρα 12.00 μ. η οικονομική επιτροπή.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της οικονομικής επιτροπής είναι τα εξής:
1.-'Εγκριση για την διενέργεια επαναληπτικού ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Πύλης.
2.-'Εγκριση Τευχών δημοπράτησης του έργου «Αποκατάσταση κτιρίου πρώην Δημαρχείου Πύλης»-Καθορισμός όρων δημοπρασίας-Συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού.
3.-Ορισμός δικηγόρου για υποθέσεις του Δήμου.
4.-Καθορισμός όρων φανερού πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη διάθεση λήμματος ξυλείας Δημοτικού δάσους Δέσης.
5.-Καθορισμός όρων φανερού πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη διάθεση λήμματος ξυλείας Δημοτικού δάσους Βαθυρεύμματος.
6.-Καθορισμός όρων φανερού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση περισσεύματος βοσκήσιμης γης στην Τοπική Κοινότητα Παχτουρίου.
7.-Καθορισμός όρων δημοπρασίας ενοικίασης δικαιώματος χρήσης γεφυροπλάστιγγας στην Τοπική Κοινότητα Μουριάς.
8.-Καθορισμός όρων δημοπρασίας ενοικίασης αγρών στην Τοπική Κοινότητα Φήκης.
Υπενθυμίζεται ότι η οικονομική επιτροπή του Δήμου Πύλης, όπως άλλωστε και σε κάθε άλλο Καλλικρατικό Δήμο, είναι όργανο παρακολούθησης και ελέγχου της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου.
Έχει μια σειρά αρμοδιότητες, όπως αποφασίζει για την έγκριση των δαπανών και τη διάθεση των πιστώσεων του προϋπολογισμού, εκτός από εκείνες που σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις αποφασίζει το δημοτικό συμβούλιο, καθώς επίσης αποφασίζει αιτιολογημένα και για τις περιπτώσεις απευθείας ανάθεσης προμηθειών, παροχής υπηρεσιών, εκπόνησης μελετών και εκτέλεσης έργων σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις. Η ίδια, καταρτίζει τους όρους, συντάσσει τη διακήρυξη, διεξάγει και κατακυρώνει όλες τις δημοπρασίες σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Για τη διεξαγωγή των δημοπρασιών και την αξιολόγηση των προσφορών μπορεί να συγκροτεί επιτροπές, από μέλη της, δημοτικούς ή δημόσιους υπαλλήλους ή ειδικούς επιστήμονες.
Η ΕΡΕΥΝΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: