Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Δεν ξεκινήσαμε καλά . . . . . .

Ορκωμοσία και απίστευτο… μποτιλιάρισμα στον Δήμο Πύλης Τρικάλων .

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Πύλη», όπου παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής του νέου Δήμου Πύλης.
Χοροστατούντος του πατήρ κ. Σεραφείμ, ορκίστηκαν τα μέλη της νέας Δημοτικής Αρχής, με εξαίρεση τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πύλης» που με γραπτή επιστολή τους εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους για την μετατροπή της ορκωμοσίας από μια πολιτική πράξη σε θρησκευτική τελετή και έδωσαν πολιτικό όρκο υπέρ των συμφερόντων των δημοτών.
Ο Δήμαρχος του νέου Δήμου Πύλης Κώστας Κουφογάζος, τόνισε στην ομιλία του πως «O όρκος που δώσαμε είναι όρκος τιμής και ευθύνης απέναντι στους δημότες του νέου Καλλικρατικού Δήμου Πύλης».
Στην εκδήλωση, «μελανό» σημείο, το … πάρκινγκ των οχημάτων, που δημιούργησε απίστευτη ταλαιπωρία και προκάλεσε αγανάκτηση σε όσους επιχειρούσαν να φύγουν μετά την εκδήλωση, καθώς υπήρχαν αρκετοί ασυνείδητοι οδηγοί, που πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους στη μέση του δρόμου φράζοντας ουσιαστικά κάθε μετακίνηση οχημάτων και πεζών εκμεταλλευόμενοι την απουσία Τροχαίας από το σημείο.
Trikalanews .

Δεν υπάρχουν σχόλια: