Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός πάλι από το αύριο το βράδυ .

Χαλάει ο καιρός από αύριο το βράδυ .

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το αύριο το βράδυ με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές χιονοπτώσεις -ακόμα και σε πεδινές περιοχές- και τις ισχυρές καταιγίδες στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.

Χαλάει ο καιρός από αύριο το βράδυ

Ειδικότερα σύμφωνα με το δελτίο προγνώσεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για ένα 24ωρο, από το βράδυ της Τετάρτης ως το βράδυ της Πέμπτης θα χιονίσει σε όλο το νομό Τρικάλων (και μέσα στην πόλη), ενώ στα ορεινά τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα με τη θερμοκρασία να πέφτει μέχρι και 7 βαθμούς κάτω από το μηδέν.
Από το απόγευμα της Πέμπτης και από τα δυτικά, τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενίσουν και μέχρι τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, οπότε θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και γρήγορα και εκεί θα εξασθενίσουν.
 Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) εφιστά την προσοχή των πολιτών κατά το διήμερο αυτό και τους συστήνει να ελέγξουν τις υδρορροές των κατοικιών τους (οροφές, μπαλκόνια, βεράντες κλπ) και να βεβαιωθούν για την ομαλή λειτουργία τους, να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους και να αποφεύγουν να διασχίζουν χείμαρρους και ρέματα πεζή ή με το αυτοκίνητο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: