Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Άρα . Λεφτά υπάρχουν . . . . .

Ζητούνται 200.000 ευρώ . ΜΌΝΟ . 

Υπόμνημα στον υφυπουργό Εσωτερικών έστειλε ο Δήμαρχος Πινδέων, επισημαίνοντας τις ζημιές που έγιναν στην περιοχή
Πολλές οι ζημιές που σημειώθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών και στον Δήμο Πινδέων. Ο δήμαρχος της περιοχής κ. Απόστολος Παντέρας λοιπόν, έστειλε υπόμνημα προς τον υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιο Ντόλιο, στον οποίο επισημαίνει τις ζημιές που έγιναν και ζητά οικονομική ενίσχυση.
Οι ζημιές .
Στο υπόμνημα, ο κ. Απόστολος Παντέρας, σημειώνει ότι "ο Δήμος Πινδέων επλήγη βαρύτατα από τα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα". Από εκεί και πέρα, αναφέρει αναλυτικά τις ζημιές που έγιναν στην περιοχή και συγκεκριμένα:
- Στο Τοπικό Διαμέρισμα Λιβαδοχωρίου καταστράφηκε το ασφαλτοστρωμένο οδόστρωμα σε μήκος 80 μέτρων.
- Στο Τοπικό Διαμέρισμα Παράμερου καταστράφηκε η υδρομάστευση - υδροσυλλογή. Παράλληλα υπήρξε καταστροφή ασφαλτοστρωμένου οδοστρώματος μήκους 40 μέτρων, αλλά και καταστροφή δύο ποιμνιοστάσιων.
- Στα Τοπικό Διαμέρισμα Βαθυρρεύματας υπήρξε καταστροφή οδοστρώματος μήκους εκατό (100) μέτρων.
- Στο Τοπικό Διαμέρισμα Νέας Πεύκης καταστράφηκε μεγάλο τμήμα του υδραγωγείου, αλλά και του δρόμου προς τον οικισμό «Φράξο» μήκους δύο χιλιομέτρων.
- Στο Τοπικό Διαμέρισμα Μεσοχώρας σημειώθηκε κατάρρευση οικίας.
"Κύριε Υπουργέ ζητώ την άμεση οικονομική βοήθεια του Υπουργείου σας, με το ποσό των 200.000 Ευρώ, για την αποκατάσταση των ζημιών δεδομένου ότι έρχεται χειμώνας και αν δεν αποκατασταθούν, η καταστροφή θα είναι ολοκληρωτική", σημειώνει κλείνοντας το υπόμνημα, ο Δήμαρχος Πινδέων.
Η διευρυμένη κοινότητα Νεράιδας δεν έπαθε καμία ζημιά ;
Αλλά θα μου πεις ποιος θα ενδιαφερθεί . . . . . . .
Τώρα κοιτάμε μην πλημμυρίσει ο Ληθαίος . . . . . . .
Τρικαλινά Νέα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: