Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΕΤ3 Κυριακή στο χωριό...Πάμε γι'άλλες πολιτείες.

Τελικά δεν ήταν γραφτό . . . . . .
Αναβλήθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής "Κυριακή στο χωριό" που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στο Γαρδίκι. Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης χατζηλυμπέρης "Δυστυχώς τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά στο θέμα των γυρισμάτων της εκπομπής Κυριακή στο χωριό, που την Κυριακή 14 Ιουνίου ήταν προγραμματισμένο να γίνουν στο Γαρδίκι.
Η κόντρα των συλλόγων, οι προσωπικές διαφορές, η μισαλλοδοξία και η ΑΔΥΝΑΜΙΑ των υπευθύνων των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού να διαφυλάξουν το κύρος της εκδήλωσης και να κάνουν κάτι καλό για το ΧΩΡΙΟ και με το ΧΩΡΙΟ πάνω από εγωισμούς και προσωπικά συμφέροντα, δυστυχώς έδωσαν την ευκαιρία σε ανθρώπους με αντεθνική δράση να προσπαθήσουν να προσποριστούν την εκδήλωση για να προβάλουν την -άκουσον άκουσον- μη ελληνικότητα των βλάχων.
Οι βλάχοι είναι Έλληνες. Αυτό ιστορικά είναι αποδεδειγμένο με πλούσια βιβλιογραφία, αλλά και με το αλάθητο κριτήριο της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗΣ συνείδησης τόσων βλάχων ανά την Ελλάδα.
Ελπίζουμε κάποια στιγμή να καλυτερεύσουν τα πράγματα και να καταλάβουν όλοι πως το ΓΑΡΔΙΚΙ είναι ΠΑΝΩ από τα προσωπικά τους. Επίσης θα κάνουμε το παν ώστε να καταδικαστούν από το νόμο όσοι για προσωπικά οικονομικά και άλλα συμφέροντα γίνονται έρμαια της παραπαίουσας Ρουμανικής προπαγάνδας σχετικά με τπ βλάχικο "ζήτημα" και καταντούν μισέλληνες, επίορκοι και κατάπτυστοι.
Για το καλό της ΝΕΟΛΑΙΑΣ και του χωριού, ελπίζουμε οι μεγάλοι δήθεν παράγοντες των πολιτιστικών ζητημάτων και οι κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης να σταματήσουν να κάνουν σαν παιδιά...
Είπαμε το "εγώ" , πάνω απο το "εμείς" .

Δεν υπάρχουν σχόλια: