Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Συντήρηση οδικού δικτύου του νομού Τρικάλων.

Συντήρηση οδικού δικτύου του νομού Τρικάλων.
Σε συντήρηση του οδικού δικτύου του νομού μας προχωρά το επόμενο διάστημα η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Τρικάλων, καθώς σήμερα ο νομάρχης υπέγραψε με τους αναδόχους τις συμβάσεις τεσσάρων έργων.
Το πρώτο αφορά στην «ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης οδού προς το Σπήλαιο Θεόπετρας», προϋπολογισμού 140.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από τους ΚΑΠ, και προβλέπεται να εκτελεστούν χωματουργικές εργασίες, τεχνικά και ασφαλτικά σε μήκους 650 μ. από τον ανάδοχο Παν. Μάντζιο.
Από τους ΚΑΠ χρηματοδοτείται και το δεύτερο έργο «Συντήρηση οδού προς Γλύστρα Κοινότητας Μυροφύλλου», προϋπολογισμού 120.000 ευρώ. Ανάδοχος αναδείχθηκε ο Κων. Αναγνωστόπουλος και με την συγκεκριμένη εργολαβία προβλέπεται να γίνουν τοπικές διαπλατύνσεις, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης και τσιμεντόστρωση.
Η τρίτη σύμβαση αφορά στο έργο «Συντήρηση – βελτίωση οδικού δικτύου Δήμου Χασίων», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του ΤΕΟ. Ανάδοχος είναι ο Παν. Μάντζιος, ενώ αντικείμενο της εργολαβίας είναι η βελτίωση και συντήρηση οδών στα Δ.Δ. Σταγιάδων, Ξηροκάμπου και Ασπροκκλησιάς.
Τέλος, υπεγράφη η σύμβαση με την ανάδοχο Τζουβάρα Αγλαΐα για το έργο «Συντήρηση – βελτίωση οδικού δικτύου Δήμου Καστανιάς», προϋπολογισμού 250.000 ευρώ, με πιστώσεις από το ΤΕΟ. Σύμφωνα με την τεχνική μελέτη, προβλέπεται να γίνουν εργασίες χωματουργικών – τεχνικών και οδοστρωσίας – ασφαλτικών προκειμένου να συντηρηθούν και να βελτιωθούν τμήματα της εσωτερικής οδοποιίας των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου Καστανιάς.
Πρίν απο χρόνια υπήρχε δρόμος που ένωνε το "Καπρό" με την "Γλύστρα". Γιατι τον αφήσαμε και τον πήρε το ποτάμι , τον πήρε ο ποταμός ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: