Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

"Aνάλατα" Νο 1

Επ'ευκαιρίας των ευροεκλογών η ανάβαση στην ορεινή πατρίδα εκτός της χαράς που νοιώσαμε που βρεθήκαμε και πάλι στον "τόπο μας" , μας λύπησαν κάποιες άσχημες εικόνες , (κάποια 'ανάλατα' , όπως έλεγε ο Παππούς μου), που θα τις εκθέτουμε λίγες - λίγες . Έχουμε και λέμε λοιπόν . . . . . . .



Το καλοκαίρι τα μικρά παιδιά που ανεβαίνουν στο χωριό , η μόναδική τους διασκέδαση είναι το παιχνίδι τους στην παιδική χαρά , άντε και καμιά μπάλα στην πλατεία , (γήπεδο , είμαστε το μοναδικό χωριό στην γύρω περιοχή που δεν έχει) .
Με αυτή την εικόνα που παρουσιάζει η παιδική χαρά δεν νομίζω οτι θα βρεθεί κάποιος γονιός να εκθέσει το παιδί του σε κίνδυνο . Το δοκάρι που κρατάει τις κούνιες είναι έτοιμο να σπάσει , η τραμπάλα έχει σπάσει και βρίσκεται κάτω απο πέρυσι , τα φώτα έχουν φύγει απο την βάση τους και υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας , τα σκαλιά που σε ανεβάζουν επάνω στο χώρο της παιδικής χαράς , έχει τριφτεί το τσιμέντο , και έχουν γίνει σχεδόν μια ευθεία . Δεν ρίχνουμε ευθύνη σε κανένα , αλλά κάποιος πρέπει να την αναλάβει , και να κάνει κάτι πριν ..............

Δεν υπάρχουν σχόλια: