Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Τα " καζάνια " στην " Ελευθεροτυπία " .

Η Μεσοχώρα σε αφιέρωμα της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας»
Οι πραγματικοί φίλοι της Μεσοχώρας βρίσκονται παντού και δεν σταματούν να την στηρίζουν.
Στο προχθεσινό ΕΨΙΛΟΝ της "Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας" 20-6-2010, που είναι ειδικά αφιερωμένο στις καλοκαιρινές διακοπές, σε περίοπτη θέση φιγουράρει η παραπάνω πανέμορφη φωτογραφία από τα "Καζάνια" του Αρίστου Γιαννόπουλου.
Ο Αρίστος γνώρισε τη Μεσοχώρα, μέσα από τις "Γιορτές Αχελώου" που διοργανώνει κάθε Αύγουστο η "Αχελώου Ρους". Δεν αρκείται μόνο στην έμπρακτη συμπαράσταση στον αγώνα μας, με την παρουσία του κάθε χρόνο στις δραστηριότητες στη Μεσοχώρα, αλλά και ως δημοσιογράφος δεν χάνει ευκαιρία να προβάλει τόσο τον κίνδυνο που διατρέχει η Μεσοχώρα από το φράγμα, αλλά και τις ομορφιές του χωριού μας. Φίλε Αρίστο σε ευχαριστούμε και σε περιμένουμε και φέτος με τον βαριεστημένο σκύλο σου, τον Τρόμπα, να δροσιστούμε στον Αχελώο.
Υ.Γ. Αλήθεια, από τους Μεσοχωρίτες Αντινομάρχες και Προέδρους Νομαρχιακών Συμβουλίων, είδατε τόσα χρόνια έστω και μια κίνηση προβολής της Μεσοχώρας, αυτοί που διαχειρίζονται και εκατοντάδες χιλ. ευρώ για την τουριστική προβολή του νομού; Βέβαια τι λέω!!! Αυτοί πέρυσι βγαίναν δημόσια και λέγαν "μην πάτε στην Μεσοχώρα γιατί η πλατεία είναι γεμάτη από σκ.... και κ....".Η Μεσοχώρα όμως και οι ομορφιές της, μέσα από τις δραστηριότητες της "Αχελώου Ρους", απέκτησαν σε όλη την Ελλάδα πολλούς καλούς φίλους, οι οποίοι την προβάλλουν αυθεντικά και με ανιδιοτέλεια.
Κείμενο από την ιστοσελίδα http://www.mesochoranet.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια: