Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

Κατάντια . . . . . . . . .

Διώχνουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ από τον τόπο τους και φέρνουν τους μετανάστες για να τους έχουν του χεριού τους . ΚΑΤΑΝΤΙΑ ! ! ! ! ! ! !
Ενδιαφέρον των Αλβανών Μεταναστών στα Τρίκαλα για συμμετοχή σε ψηφοδέλτια Δημοτικών εκλογών .
Με πολύ μικρή συμμετοχή, μερικών δεκάδων ατόμων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, η ημερίδα που διοργάνωσαν από κοινού οι Σύλλογοι Αλβανών Μεταναστών και Ρωσόφωνων του Νομού Τρικάλων.
Η ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, στόχευε να υπάρξει μια ενημέρωση των μεταναστών του Νομού, για την νέα πραγματικότητα που αφορά την συμμετοχή τους στις επικείμενες εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Στην ημερίδα, υπάλληλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τρικκαίων, εξήγησαν στους μετανάστες, πέρα το πώς θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στις εκλογές και το πώς μπορούν να αποκτήσουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους, την Ελληνική Ιθαγένεια.
Πέρα του Δημάρχου Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλου που απεύθυνε χαιρετισμό στην ημερίδα, καλώντας τους μετανάστες να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους την ευκαιρία που τους δίνεται να ψηφίσουν, στην αίθουσα παραβρέθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Νάκης, ενώ η …έκπληξη, ήρθε από την παρουσία του πολιτευτή του ΛΑΟΣ Τρικάλων Χρήστου Μακρυγιάννη που φυσικά δεν σκόπευε να …χαιρετήσει στην εκδήλωση, αλλά να … κόψει κίνηση, για να δει ποιοι πολιτικοί στηρίζουν την εκδήλωση και αναζητούν τους ψήφους των μεταναστών…
Σε δηλώσεις του στο trikalanews.gr ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλβανών Μεταναστών Ν. Τρικάλων, Ιλί Ντίμπρα, άφησε …ορθάνοιχτη την πόρτα, συμμετοχής εκπροσώπου των Αλβανών Μεταναστών σε ψηφοδέλτιο, αποφεύγοντας να προσδιορίσει το … χρώμα του ψηφοδελτίου, τονίζοντας πως «θα ήταν σημαντικό να υπάρχει στα Δημοτικά Συμβούλια του Νομού, εκπρόσωπός μας για να προωθούνται προς επίλυση προβλήματα που αντιμετωπίζουμε» και πρόσθεσε «πως είναι ακόμη νωρίς για αυτό, θα υπάρξουν συζητήσεις και σύντομα θα υπάρξουν οι αποφάσεις του Συλλόγου».

http://www.trikalanews.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια: