Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ο χορός της Λαφίνας .

Ήταν ο χορός των Λαφινιωτών .


Ήταν μία πολύ όμορφη χοροεσπερίδα. Όπως και όλες οι χοροεσπερίδες των Λαφινιωτών της Αθήνας.
Στην ευχάριστη αίθουσα στο Ηπειρώτικο Σαλόνι επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, εκατό περίπου Λαφινιώτες με τους φίλους τους πέρασαν μία υπέροχη βραδιά με χορό, με τραγούδι και με αμείωτο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το dovroi.gr έδωσε το παρόν κι ένιωσε την πραγματική ζεστασιά των φίλων μας Λαφινιωτών η φιλοξενία των οποίων είναι πάντα ξεχωριστή.
Ο πρόεδρος Κώστας Βλάχος η ψυχή του συλλόγου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και πρώην πρόεδρος Θανάσης Λιάπης , ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου Σωκράτης Κουρεμέντζας, ο Τελώνης Λεωνίδας Στασινός, το Θανάσης Αντωνίου, ο Βασίλης Κουρεμέντας και άλλοι Λαφινιώτες που ξέρουν καλά από γλέντια μας έκαναν όλους μας να περάσουμε υπέροχα.
Το παρών στην εκδήλωση αυτή έδωσαν η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Νεραϊδιωτών Βάγια Καρακώστα με το Γραμματέα του συλλόγου και πρώην εκδότη του «Γλαβά» Χρήστο Μαντέλλο, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Αδελφότητας Παχτουριωτών Κώστας Βασιλάρας με το μέλος του διοικητικού του συμβουλίου Κώστα Πλή και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Θεσσαλών δήμου Φυλής Ανδρέας Βασιλάρας. Με τους ξεχωριστούς αυτούς συμπατριώτες μας και τους Λαφινιώτες μας δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε και εποικοδομητική συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ορεινή μας Πατρίδα .
Αγαπητοί μας φίλοι Λαφινιώτες και του χρόνου!

Αναδημοσιεύουμαι το ρεπορτάζ του Δημ.Τσάκαλου από το www.dovroi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: