Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ξέφραγο αμπέλι τα ορεινά .


Κατέστρεψαν την live κάμερα στο χωριό.
    
Sample Image

Αυτή ήταν η τελευταία εικόνα που μετέδωσε η κάμερα στις 19:14 ακριβώς προχτές το απόγευμα. Τη στιγμή εκείνη άγνωστος έκοψε τα καλώδια και την εξαφάνισε, προκαλώντας ταυτόχρονα και βραχυκύκλωμα, που είχε σαν αποτέλεσμα να πέσουν όλες οι ασφάλειες του υποσταθμού των τηλεοπτικών καναλιών και να μείνει το χωριό χωρίς τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και να κινδυνέψει άμεσα από ηλεκτροπληξία. Βλάβη υπέστη από το βραχυκύκλωμα και ηλεκτρονικός εξοπλισμός που υποστήριζε την κάμερα.
Ήταν δωρεά του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και του Κώστα Βίτσιου, ήταν ενσωματωμένη στον μετεωρολογικό σταθμό και μέσω του theodοriana.com μετέδιδε ζωντανή εικόνα του χωριού, δεχόμενη καθημερινά εκατοντάδες επισκέψεις, αποτελώντας την καλύτερη διαφήμιση για τα Θεοδώριανα. Και τον περασμένο Αύγουστο η κάμερα έγινε στόχος της ηλιθιότητας κάποιου, αλλά τώρα δόθηκε η χαριστική βολή.
Δεν το βάζουμε κάτω, θα προσπαθήσουμε άμεσα να την αντικαταστήσουμε με καινούργια, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογός μας.
Υ.Γ. Πριν λίγες μέρες κάποιοι επιτήδειοι έκαναν επιδρομή και στη Λαφίνα , και έκλεψαν τον μικροφωνικό ενισχυτή της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων .
Αλωνίζουν οι ποντικοί στα ορεινά , αφού η γάτα ( το κράτος σε κάθε μορφή ) , απουσιάζει ΠΑΝΤΕΛΩΣ .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τι πάθαμε, δεν θα φάμε σήμερα,πάει η κάμερα...Ας βάλουν καινούρια στο Σκαρπάρι γιατί οι θεοδωριανίτες ενδιαφέρονται μόνο για το χωριό τους και τον συνοικισμό τον έχουν παραμελήσει.Το ότι κατέστρεψαν την κάμερα δεν σημαίνει ότι είναι ξέφραγο αμπέλι τα ορεινά,λάθος τίτλος,τα Θεοδώριανα είναι ξέφραγο αμπέλι....